2009-03-18 15:30:26• hírek • Szatmár.ro

Újra kiírták a licitet

A februárban érvénytelenített versenytárgyalást követően, a napokban ismét kiírták a Kossuth-kerti tó rehabilitációjának licitjét.

A Kossuth-kerti tó rehabilitációját már jódideje tervbe vette az önkormányzat. Sokáig azért húzódott az ügy, mert bizonytalan volt, hogy a város megkapja-e a kormánytól a megígért összeget a munkálatok elvégzésére. Néhány hónappal ezelőtt biztossá vált, hogy kormánytámogatásból fog megvalósulni a beruházás, ki is hirdették a licitet, azonban érvényteleníteni kellett.

 

A februári versenytárgyalást azért nyilvánították semmissé, mert a négy jelentkező cég egyike sem nyújtott be megfelelő dokumentációt. Ez konkrétan azt jelenti, hogy elfogadhatatlan ajánlatokat tettek, vagyis a bennük található tervek nem foglalták össze mindazt, amit a tenderfüzetben meghatároztak.

A napokban újra meghirdették a Kossuth-kerti tó licitjét. A dokumentációk leadásának határideje március 30. Remélhetőleg, ezúttal már komolyabb ajánlatokat tesznek majd a cégek.

A teljes beruházásra egyébként 620.000 lej támogatást adott a kormány, melyből egy új vízkeringetési rendszert telepítenek a tóba, valamint rehabilitálják a sziget és a tó környezetét is. Amennyiben elkészül, akkor újra kedvelt pihenőövezetté válhat a Kossuth-kerti tó, ugyanis a tervek szerint majd csónakázni is lehet rajta.

Csónakázni is lehet majd a tavon

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: