2009-03-04 15:59:36• hírek • Parajdi Andrea

Újra kihelyezik a fekvőrendőröket

December elején szedték fel a városban lévő összes fekvőrendőrt, abból a célból, hogy könnyebbé tegyék a téli időszak alatt a hókotrók közlekedését. Kereskényi Gábor alpolgármester elmondta, március végén újra visszahelyezik a sebességkorlátozó eszközöket.

Városunkban 14 fekvőrendőr lassította a közlekedésben résztvevő autósokat és tette biztonságosabbá a gyalogátjárókon való átkelést. Sebességkorlátozó eszközöket találhattunk a Károlyi úton, a Lucian Blaga sugárúton, a Batizi úton, a Traian sugárúton, az Independentei úton és a régi központ körforgalmában is. Utóbbi helyen összesen négy fekvőrendőr lassította a forgalmat, mivel nyáron az éjszakai órákban több alkalommal is gyorsulási versenyeket szerveztek az érintett területen.

Kereskényi Gábor alpolgármester szerint a fekvőrendőrök kihelyezése a sebességkorlátozásának az egyik legjobb módszere, így amint az időjárás lehetővé teszi visszakerülnek a forgalomlassító eszközök Szatmárnémeti utcáira. Meteorológiai előrejelzések szerint március közepére még várható, hogy fagypont alatt lesz a hőmérséklet, így a városvezetés március végén tervezi a fekvőrendőrök újbóli kihelyezését.

Szatmárnémetiben 14 fekvőrendőr lassította a közlekedésben résztvevő autósokat és tette biztonságosabbá a gyalogátjárókon való átkelést.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: