2019-04-03 05:17:15• hírek • Blikk.hu

Újra kell vizsgáznia a jogsiért: ennyibe fájt a Viszkisnek az ittas vezetés

Alaposan megfizet az ittas vezetéséért Ambrus Attila.

A ma már keramikusként dolgozó, korábban Viszkis rablóként elhíresült egykori sportolónak tavaly vonták be a vezetői engedélyét, miután Szegeden megszondáztatták és fülön csípték a rendőrök. Ambrus a büntetés befizetése után úgy számolt, április 10-én visszakaphatja a jogosítványát és újra vezethet, ám könnyen lehet, hogy erre még akár egy hónapot is várnia kell – újra le kell ugyanis vizsgáznia, mivel fél évnél hosszabb időre tiltották el a kormánytól. Így viszont akár egymillió forintba is fájhat neki a ballépése.


– Aki hibázik, bűnhődjön! Ezt teszem én is, szó szerint alaposan megfizettem, nagyjából egymillió forintom bánja a két felest – mesélte szomorúan a Blikknek Ambrus Attila.


A Viszkis úgy számol, a kétszázezres büntetés leperkálása után a tanfolyam is több mint százezer forintba kerülhet, és az is súlyos százezreket emésztett fel,hogy az elmúlt hónapokban sofőrt kellett fizetnie, hogy közlekedhessen.


– Jelenleg mindenhová sofőrrel kell járnom, piacozni vagy orvoshoz vinni a feleségemet és a kislányomat. Még a szegedi rabosításra is sofőr vitt – sorolta Ambrus, aki már nagyon szeretné kézhez kapni a vezetői engedélyt.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: