2013-04-18 11:14:24• hírek • Szatmár.ro

Újra kaphatóak a Baron Lux vasajtók az Imago Shopban

A szatmárnémeti Imago Shop továbbra is bejárati és beltéri ajtók széles választékával várja kedves vásárlóit. A kiváló minőségű Baron Lux vasajtók újra megtalálhatóak a bolt kínálatában.

A megfelelő bejárati és beltéri ajtók kiválasztásában nyújt segítséget továbbra is az Imago Shop, amelynek vezetői a kiváló minőség és a kedvezményes árak mellett a vásárlóik igényeinek kielégítésére is összpontosítanak. Ezért nem csoda, hogy alkalomról alkalomra újabb és újabb ajtómodellek várják a boltba betérőket.

A bejárati és beltéri ajtóboltba betérve megoldást találnak irodák, közintézmények, lakások, szállodák és egyéb cégek is, hiszen négy héten belül bármilyen mennyiségű ajtó behozatalára képesek. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki vásárlóik igényeit, hiszen itt klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálunk.

Az Imago Shop kínálatában újra megtalálhatóak a Baron Lux vasajtók, melyek a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. A fával borított, 1,5-ös vasszerkezetű ajtók több ponton zárnak és jól szigeteltek.

A felhozatal klasszikus modelleket és designosabb, modernebb darabokat egyaránt tartalmaz, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő Baron Lux bejártai ajtót, mely esztétikus névjegykártyája lehet otthonának.

A vasszerkezetű bejárati ajtók mellett az Imagoban beltéri ajtók széles választéka várja az építkezőket és felújítókat egyaránt. A kínálatban festett, fóliázott, illetve természetes furnér ajtók is szerepelnek különféle színben, méretben és modellben. Megoldásra találnak itt mindazok, akik tartós darabot és klasszikus vagy elegáns kivitelezést kívánnak.

Imago Shop, Szatmárnémetiben a Closca sugárút 22 szám alatt.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: