2017-12-13 09:31:47• hírek • Oszkó Viktória

Újra gyűjtik az elektronikus hulladékokat

A RoRec újabb elektronikai hulladékgyűjtő akciót szervez, amelyre december 16-án, szombaton fog sor kerülni.  

A kezdeményezők külön szeretnék felhívni a lehetőségre azoknak a figyelmét, akik az ünnepek alkalmából új elektronikus készülékeket vásárolnának, hiszen a régi eszközök otthoni tárolása helyett jobb megoldás is kínálkozik. Érdemes rászánni fél órát arra, hogy elszállítsák megunt, működésképtelen eszközeiket a gyűjtőpontokra, hiszen ezzel nem csak helyet spórolnak meg otthon, hanem a környezetvédelemhez is nagyban hozzájárulnak.  
 

A hulladékgyűjtés december 16-án, szombaton, délelőtt 10:00 és délután 14:00 óra között zajlik majd. Az akció időtartama alatt több gyűjtőpont is működni fog, hogy megkönnyítse a műszaki -és elektronikai berendezések, elemek és izzók elhelyezését.
 

Az elektronikai hulladékokat a következő gyűjtőpontokra várják: a Ioan Slavici Főgimnáziumnál, a Vasile Lucaciu, a 10. számú, a Mircea Eliade, a Balcescu-Petőfi, az Avram Iancu, a Ion Creanga, valamint az Octavian Goga Általános Iskoláknál.
 

Ha vannak olyan berendezéseik vagy eszközeik, amelyeket méretük miatt nem tudnak elszállítani, akkor lehetőség van arra, hogy segítséget kérjenek a fuvarozáshoz. Hasonló esetekben a vezetékes telefonról és minden mobilhálózatból ingyenesen hívható 0800-444-800-as telefonszámon lehet érdeklődni.


Ha valaki nem jutna el valamelyik gyűjtőpontra, akkor a központi gyűjtőhelyen, a Depozitelor utca 23. szám alatt is leadhatja eszközeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: