2011-03-10 10:54:34• hírek • Szatmár.ro

Újra gitárestet rendeznek

A nagy sikerű rendezvény mintájára az SZMDSZ újra gitárestet rendez a Downtownban.

A március sem maradhat el egy jó kis szombat esti mulatozás nélkül, persze gitár, na meg  a különleges hangulat kíséretében . 2011. március 12-én ismét gitárest lesz a Downtown Pubban.

Ahogy az első alkalommal, most is ismert magyar, néhány angol dallal örvendeztetik meg a fiatal előadók a résztvevőket. A  hangulaton dobhat a gazdag zenei kínálat, a jó társaság és persze a szomj csillapítók. Mi kell egy jó bulihoz? Haverok és jó zene. Az utóbbit az SzMDSz biztosítja!

A Szatmári Magyar Diákszövetséggel kapcsolatos hír az is, hogy egy ifjúsági online rádió létrehozását vették tervbe, amely a Pince Rádió elnevezést kapta. A megszólítani kívánt hallgatóság magját a 15 és 25 év közötti fiatalok alkotják.

Néhány feladatot le is osztottak már a Pince Rádión belül, így a Balog Tamás lett a rádió igazgatója, emellett produkció felelős és műsorvezető is, a rádió zenei stílusáért Kővári Szabina felel és egyben műsorvezetést is vállalt, Fenyvesi Ádám a problémamentes technikai háttérér felelős és egyben műsorvezető, a további műsorvezetők és hírszerkesztők csapatát Barbul Szilveszter, Bereczky Réka, Koroknai Berni, Medgyesi Rudolf, Nagy Helga és Poszet Cynthia Regina alkotják.


Nagy siker volt a legutóbbi gitárest
Nagy siker volt a legutóbbi gitárest


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: