2018-02-02 07:06:26• hírek • Blikk.hu

Újra férjhez megy Liptai Claudia

Liptai Claudia és Pataki Ádám házassággal szentesítik kapcsolatukat. A műsorvezetőnő és a cukrász nyáron mondja ki a boldogító igent – írja a Bestmagazin.

Claudiáék már több dolgot meg is terveztek. Például az előző házasságaikból született lányaikat koszorús lányoknak szeretnék, közös fiukra, Macellre pedig a gyűrűhordozói feladatot osztanák. A helyszín egy vidéki városban lesz, amely mindkettőjük szívének kedves. Már a vendéglista is majdnem teljesen összeállt.
 

A műsorvezetőnő azt is elárulta, hogy az előző esküvőjéhez képest teljesen más lesz a mostani. Akkor például nem is tudta, hogy az esküvőjére megy, hiszen wellnessezni hívták, abból lett a meglepetés ceremónia. Most azonban végre menyasszonyi ruhába bújhat.
 

„Jó lett volna, ha édesapám kísér oda az anyakönyvvezető elé, de sajnos ez nem lehetséges, úgyhogy az egyik legjobb barátnőm apukája kísér majd” - mesélte.
 

„Mindenki ott lesz az eddigi életünkből, aki fontos volt nekünk, vagy akiknek mi vagyunk fontosak. Erre a meghívásra, azt hiszem, nehéz lesz nemet mondani. Pedig nem akarunk luxuskörítést vagy nagy felhajtást, nem lesz tűzijáték, sem pedig külföldi fellépő. Egy stílusos, nagyon jó bulit ígérhetünk a meghívottaknak” - magyarázta Claudia, és azt is elárulta, hogy a lakodalmon élő zenekar felel majd a hangulatért, menyasszonytánc és vőfély viszont nem lesz. A pár az esküvő nagy részét már megtervezte, de a mézeshetek még bizonytalanok. Amit Claudia biztosan tud: "nem egy átlagos esküvőnk lesz!"


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: