2009-06-18 13:50:10• hírek • Szatmár.ro

Újra felborzoljuk a kedélyeket

Tele újdonságokkal, gigantikus nyereményekkel és profi látványtechnikával tér vissza a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub szervezésében a nagysikernek örvendő karaoke maraton, amelynek ezúttal is az a célja, hogy felkutassa a helyi tehetséges fiatalokat és kihozza belőlük a maximumot.

Nem volt az olyan régen: bizonyára még sokan könnyedén felidézik a zsúfolásig telt, kirobbanó hangulatú kedd estéket a MuisC'at Pubban, ahol négy héten át azért „dolgoztunk", hogy színpadra állíthassuk, majd pedig jutalmazhassuk a legjobb énekhangú versenyzőket...akikből mint kiderült, szerencsére minálunk sincsen hiány.

Újratöltöttük, felturbóztuk és kiaknáztuk a korábbi hiányosságokat: úgy hozzuk vissza a karaoke maraton ismerős hangulatát, hogy közben egy nagyadag újdonsággal is meglepünk benneteket. Mindamellett, hogy ezúttal sokkal több nyereményt lehet tőlünk hazavinni, a Musikhaus Attila hangszerkereskedés jóvoltából profi hang-, és fénytechnikával szereljük fel a színpadot, hogy Te valóban úgy érezhesd itt rólad szól minden. „A karaoke maraton II, kétszer többet nyújt majd az előző versenyhez képest."

A karaoke verseny menetén nem módosítottunk, ezúttal is három forduló előzi meg a mindent eldöntő finálét. A verseny június 30-án kezdődik, július 7-én és 14-én a fordulók zajlanak, majd július 21-én a döntőre kerül sor, ahol a legjobb tizenkét versenyző méri össze énektudását. Kibővültek a nyereményeink, amelyekért vétek lenne nem harcba szállni. A dobogós helyezetteknek járó díjak mellett, a döntőbe bejutó versenyzők partnereinknek köszönhetően különdíjakat vihetnek haza.

Ha szerencsés vagy, és kellemesen csengő énekhanggal áldott meg az ég, gyere el és mutasd meg magad. Lássuk miért érdemes:
A verseny győztese a Musikhaus Attila hangszerkereskedés felajánlásával 800 lej kézpénzt tehet zsebre, és költheti arra amire éppen csak akarja. A második helyezett 700 lej értékű utazási csekket nyer, a Solarex Tours Utazási Iroda jóvoltából, amelyet egy általa választott úti célra használhat fel. A harmadik legjobban szereplő versenyző a Consult Scolari Egyesület 540 lej értékű angol nyelvtanfolyamán vehet részt. A dobogós helyezetteket ezúttal is arany, ezüst és bronz mikrofonnal díjazza a Szatmár.ro.

A különdíjak között az egyik férfi versenyzőnek egy 300 lejes öltönyt ajánl fel a Zitex Kft.  A hölgyeknek a Fitland kedveskedik egy wellness utalvánnyal, amely szintén 300 lej értékű. Van egy olyan különdíjunk is, amelynek az értékét nem lehetne felbecsülni, azonban a döntőben lévő hölgyek bizonyára pályáznak majd a lehetőségre: a szatmárnémeti The Underskies reggae-ska együttes énekesnőt keres, amennyiben a banda tagjai úgy vélik, hogy a versenyzők között van olyan női énekhang, amely a stílusukhoz illik, felajánlanak egy éneklési lehetőséget.

Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója ezúttal is két különdíjat oszt szét a döntősök között, valakinek lehetősége lesz egy dalt rögzíteni az iskola profi stúdiójában, míg egy másik versenyző ingyen tanulhat egy évig az iskola énektanfolyamán. Mindezeken kívül a Musikhaus Attila hangszerkereskedés is készül meglepetés különdíjakkal. Azt se felejtsük ki a sorból, hogy a MusiC'at Pub minden versenyzőt ingyen itallal bátorít. Ez alkalomból nem csak a versenyzőknek kedveskedünk, ugyanis a Bäckerei Fastus jóvoltából július 21-én, a fináléban a közönséget is meglepjük néhány friss péksüteménnyel.

A karaoke maratont ezúttal is Nagy Kata vezeti majd, a zsűri pedig négy főből tevődik össze. Pontozni és szóban értékelni fogja a produkciókat Fisár Csaba, a The Underskies együttes dobosa, Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója, Csele Gábor, a Musikhaus Attila hangszerkereskedés munkatársa, illetve Parajdi Andrea a Szatmár.ro újságírója.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és betöltötted már a 15.életévedet nem érdemes tovább gondolkodnod. Küld el a jelentkezésedet (név, életkor, telefonszám, e-mail cím, választott dal, választott forduló) a jatek@szatmar.ro e-mail címre, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot a MusiC'at Pubban, illetve az Avram Iancu 58 szám alatt található Musikhaus Attila hangszerkereskedésben. A jelentkezőket ezúttal is folyamatosan fogadjuk, az első fordulóra június 29-ig, a másodikra július 6-ig, míg a harmadikra július 13-ig lehet beiratkozni, az előző verseny résztvevői ezúttal is megmérettethetnek. A versenyre kizárólag a listán található dalokkal lehet jelentkezni.

A jelentkezők elfogadják a következő feltételeket: a Szatmár.ro minden alkalommal fotósorozatot, és videó-felvételt készít, amely megjelenik a hírportálon.

Ha otthon maradsz, kimaradsz!!

Tarolt a karaoke maraton
[107 fájl ebben a galériában.]
Megnézem »

Karaoke Maraton - A Döntő
[306 fájl ebben a galériában.]
Megnézem »

A képre kattintva megtekinthető a dalok listája




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: