2019-11-13 08:21:02• hírek • Blikk.hu

Újra egymásba szeretett a Nyerő Páros alatt Istenes Bence és Csobot Adél

Még jobban összekovácsolta Csobot Adélt és Istenes Bencét a Nyerő Páros című műsor.

Az RTL Klub sztárpárshow-jának győztesei még a játék indulása előtt elmondták lapunknak, párterápiaként, tréningként tekintenek a műsorra, ahol csak egymásra számíthattak. Ez olyan jól sikerült, hogy újra még jobban egymásba szerettek.
 

– Nagyon jól érezzük magunkat a győzelem után. Voltak játékok, amiket imádtunk, és az sem volt gond, sőt élveztük, hogy ki kellett lépnünk a komfortzónánkból. Egymásra és magunkra is koncentrálnunk kellett, tanulságos műsor volt, örülünk, hogy igent mondtunk a felkérésre – mondta lapunknak Istenes Bence. – Nagyon hiányoztak a gyerekek, ez egyértelmű, de jó volt kettesben lenni. Fura, hogy egy tévéműsor kellett hozzá, de én tényleg újra Adélba szerettem. Most tudtunk újra annyira és annyit egymásra figyelni, mint a gyerekek megszületése előtt. Nekünk ezt adta a játék, hogy újra csak ketten voltunk, és megerősített minket abban, amit magunkról és a kapcsolatunkról gondoltunk.
 

A sztárpárnak két kisfia van, a hároméves Nátán és Ádin, aki augusztusban lett egyéves. A szülőket megviselte, hogy a fontos napon nem tudták megünnepelni úgy ezt a nagy eseményt, ahogy szerették volna.
 

– A mélypont egyértelműen Ádin születésnapja volt. Mindkettőnket megviselt, hatással volt ránk, hogy nem lehettünk egész nap a gyerekünkkel, aki egyéves lett. Persze amúgy is hiányoztak a fiúk minden egyes nap, nehéz volt nélkülük, pedig esténként tudtunk velük beszélni – mesélte Csobot Adél. – Ám ezen kívül nagyon jó volt, remekül éreztük magunkat, és amúgy is, próbáltuk a pozitív dolgokat élvezni.
 

Barátokra leltek

Adél és Bence korábban szinte a műsorban szereplő összes párt ismerte már, azonban Sáfrány Emesével és kedvesével, Hornyák Ádámmal a show alatt lettek barátok.
 

– Emese és a párja abszolút kellemes csalódás volt. Őket korábban nem ismertük, de nagyon jó fejek, Ádámmal hamar megtaláltuk a közös hangot – mondta Bence.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: