2019-11-05 08:16:04• hírek • Blikk.hu

Újra dübörög a Majka–Curtis duó

Újra keblére ölelte a magyar sztárvilág Széki Attilát, azaz Curtist (30). A vasárnap esti Sztárban Sztár leszek! adásában a Curtis kábítószerezése miatt bekövetkezett szétválás óta először lépett közösen színpadra a rapper és barátja, Majka (40).

A produkció pedig nem is sikerülhetett volna jobban. A rapduó közös öltözőben készült a 100 tagú cigányzenekar vezető szólistáival a visszatérő koncertre, és egyértelmű volt: mindenki örült annak, hogy kibékültek.
 

– Tökéletesen boldog vagyok – árulta el Curtis a fellépés után, amikor Till Attila (47) arról kérdezte, milyen az új élete.

 

Curtis leszokott a drogokról, megnősült, majd apa lett az elmúlt másfél év alatt. Majka pedig azt is elárulta, igazából ők sosem voltak annyira rossz­ban, mint azt sokan hitték.
 

– Az ember még huszonévesen szeret haragot tartani, de a lényeg, hogy mi sosem voltunk annyira rossz­ban, mint ahogy azt az emberek gondolják. Mindenkinek vannak olyan állomásai az életében, mint Atinak, csak van, akiről ezt tudják az emberek, mert kikerül az újságok címlapjára, van, akiről nem. Túl vagyunk egy olyan időszakon, amit már közösen kell újra átélni, együtt – zárta rövidre Majka, aki úgy tűnik, valóban újra teljes értékű barátjának és zenésztársának tartja Curtist. Ezzel szinte mindenki ugyanígy van, aminek egyértelmű jele volt, hogy mind a zsűri tagjai a stúdióban, mind a stáb a színfalak mögött úgy viccelődött velük, mintha mi sem történt volna.

 

– Gyorsan kezdjük el, mert a végén még újra feloszlanak – szólt be Bereczki Zoltán (43) a duónak a fellépés előtt, majd azt is elárulta, mennyire örül annak, hogy a két sztár újra együtt járja az országot. – En­nek az egész történetnek egy csomó állomását végig­beszél­gettem Petivel, és nagyon boldog vagyok, hogy így látlak benneteket – mondta meghatottsággal a hangjában a színész, majd Pápai Joci (38) is elárulta: nehezen élte meg, hogy két jóbarátja között kellett őrlődnie, ám most megnyugodott, hogy újra minden a régi. 

 

Pedig a két rapper tavalyi szakítása után úgy tűnt, örökre szétválnak Curtis és Majka útjai, az előbbi ugyanis akkor egy olyan úton járt, amelyet a rendszeres kábítószer-használata vezérelt. Curtis egy közeli barátja elárulta, amit az utóbbi hónapokban Attila életéből lát, az több, mint biztató.

 

– Tele van a közösségi oldala olyan képekkel, amelyek családi összejövetelen készültek. Korábban nem nagyon látogatta a testvéreit, most azonban rendszeresen csinálnak közös programokat. Atit teljesen megváltoztatta az apaság, örülök, hogy jól van – tette hozzá a barát.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: