2008-04-26 20:11:57• hírek • Anna Szelényi

Újra divatba jön a trapéz nadrág!

trapez_nadragA farmerek világában az idei nyáron a trapéz modell diktál.
Eleged van már a répa nadrágból és a szűk farmerekből? Akkor jó híreink vannak számodra: a bő, trapéznadrágok újra hódítanak.

trapez_famerHa a cipők terén a gladiátor szandálok seprik be az elismeréseket, a farmerek világában az idei nyáron a trapéz modell diktál.

A trapéz nadrág hosszabbítja a lábakat és egyensúlyba hozza a csípőt, ha pedig kissé lezser a csípőn, akkor mindenkinek elnyeri a tetszését. Minden esetre ne vásárolj olyan modellt, amelyik éppenséggel a csípőn szorul, hacsak nem rendelkezel egyenes hosszú lábakkal.

Bátran válogathatsz a magas és alacsony derekú, a világos, vagy kopott színű farmerek közül, ha inkább a hippie stílust kedveled. Ha pedig egy elegánsabb megjelenésre vágysz, válassz a világos, vagy indigó változatok közül.

Mivel kombinálod őket?

A stílustól függően hordhatod zakóval, inggel és blúzzal, ha egy irodai öltözetre vágysz, valamint kombinálhatód testhezálló pólóval és sportos blúzokkal, ha inkább a sportos stílus híve vagy.

A lábbelit illetően maradj meg a balett cipőnél és hagyd a sportcipőt az egyenes nadrágoknak. A magassarkú, illetve a gladiátor szandálok remekül illenek ezen típusú nadrágokhoz, csupán arra kell gondot fordítanod, hogy a nadrág elfedje a sarok, illetve talp egy részét.

Trendy look: Népszerű kombinációként alakult ki a sztárok körében a mini ruhák trapéz nadrágon való viselete. Viszont ha nincs fotomodell alkatod, muszáj magassarkút is hozzárendelned az öltözethez, mert egyébként „tömöttnek” tűnhetsz.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: