2020-02-09 07:43:59• hírek • Blikk.hu

Újra csúcson Ganxsta Zolee – A rapperen nem fog az idő

Huszonhárom évvel az első siker után újra aranylemezes lett a Kartel.

Budapest — Nem fog az idő Ganxsta Zolee-n! Már 25 éve annak, hogy a Sex Action dobosaként ismertté váló Zana Zoltán megalapította saját rapzenekarát, a Kartelt. Bár eredetileg maguk sem hittek a sikerben, szókimondó szövegüknek és egyedi stílusuknak köszönhetően feljutottak a csúcsra, arany- és platinalemezesek lettek. Negyedszázad elteltével új lemezük jelent meg, amellyel ismét csúcsra jutottak, de a Döglégynek becézett bandavezér más területeken is kipróbálja magát: önéletrajzi esteket tart, és betört a divatvilágba is.


– Az OldSkool albumunk Mikuláskor jelent meg, s nagyon rövid idő alatt elkapkodták. Az aranylemez titulus azért nagy dolog, mert napjainkban már nincsenek lemezboltok, mégis ennyien kíváncsiak ránk. A születésnapomat meg is ünnepeltük egy bemutatóval egybekötve, és zajos sikert aratott – kezdte lapunknak Ganxsta Zolee.


Bár a legtöbben beérnék ennyivel, Zoli mindig igyekezett több lábon állni, állandó tévés szereplései mellett mindig kipróbálja magát új területeken is.

– Már csak akasztott ember nem voltam, igazából mindent igyekszem kipróbálni, amivel tudok azonosulni. Persze volt ellenpélda is, annak idején vállaltam, hogy közreműködök Tunyogi Orsi Ha lemegy a nap című slágerében. Azt hittem, majd elsikkad a szőnyeg alatt, mert nem voltam rá túl büszke. A popzenétől világéletemben nagyon idegenkedtem, erre nem ezzel találnak meg mindig? Nem baj, ilyen az élet – mesélte nevetve a rapper.
 

Arra viszont roppant büszke, hogy nemrég előállt saját ruhamárkájával.

– Az elmúlt napokban jöttünk ki Dögwearrel. A különös ismertetőjele az, hogy mindegyik ruhadarabon elrejtettünk egy legyet, utalva a Döglégy művésznevemre. Egyelőre mondhatom, nagy sikert arattunk vele, a lemezbemutatón már a kislányom, Zoé segített árulni, és vitték, mint a cukrot – mondta Zolee, aki cimborájával, Harsányi Leventével közösen készül egy új országjáró műsorral.
 

– Még a bokszlegenda Mike Tysonnak volt egy önálló önéletrajzi ihletésű estje, és arra felhúzva szeretnénk egy jó humorú műsort összehozni. Különböző vetítésekkel, sztorizásokkal és zenéléssel is készülünk, mivel Levente zongorázik, méghozzá kimondottan jól. A címe A Legyek ura vs. Aszfaltbetyár lesz. Sok mindenbe fogtam egyszerre, de nem baj, legalább van mit csinálni – zárta gondolatait Zana Zoltán.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: