2012-09-03 09:05:44• hírek • Blikk.hu

Újra csótány Nagy Feró

Hatalmas változáson ment keresztül egy év alatt Nagy Feró. A nemzet korábbi csótánya tavaly már úgy tűnt, hogy lenyugszik, sutba dobja szókimondó énjét.

Vajszívű ítészként mondott véleményt a 2011-es X-Faktorban, amelyben legtöbbször nemcsak saját mentoráltjait dicsérte, de mást sem bántott súlyosabb szavakkal. Sokan már attól féltek, hogy a Beatrice frontembere örökre búcsút vett polgárpukkasztó viselkedésétől, ekkor azonban eljött az X-Faktor 2012, és színre lépett az a Feró, akit sokan éppen azért szeretnek, mert kendőzetlenül mondja el véleményét.

– Nem arra voltunk kíváncsiak, milyen egy tökéletlen Axl Rose! Szoktál énekelni? Otthon, ott kell! Ez vérzés volt, nem érzés! Jó volt ez, de valahogy mégiscsak szar volt! Nincs az a dívány, ami ezen segítene! Ne csináljuk meg a szavazást, annyira szeretünk téged! Elénekelted, jól, de te ki vagy? – sorjáztak a kemény beszólások az első válogatón, szinte mindenki kapott egy sajátos, Feró-féle bölcseletet. Az énekes újra rég nem látott önmaga volt.

Vitte a hátán a show-t, markáns gondolatai, ellentmondást nem tűrő megjegyzései után újra a régi Feróként lehetett tekinteni a rockerre. Mindez a jelentkezőket persze nem dobta fel különösebben, a reményteljes tehetségek csak kapkodták a fejüket; látszott, nem arra számítottak, hogy a korábban lágyszívűnek bizonyuló mentor így kiosztja őket.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: