2011-08-22 09:02:05• hírek • www.blikk.hu

Újra boldog családi életet él Berényi András

Újra nagy a boldogság az R. Kárpáti családban. Úgy tűnik, a Barátok Közt Berényi Andrásának lassan három éve húzódó kálváriája után, most végre sikerült helyre hoznia a házasságát, pedig volt idő, amikor mindketten kijelentették: Nincs megoldás, elválnak!

Először 2008-ban derült fény arra, hogy R. Kárpáti Péternek Mariannal való házasságában problémák vannak, ekkor a feleség és a kisebbik gyerek külön is költözött, de nem bírták sokáig egymás nélkül. Idén márciusban viszont a Barátok Közt sztárja kijelentette: beadja a válókeresetet.

Nem sokkal ezután azonban Mariann önhibáján kívül szörnyű helyzetbe került. Ahogy arról a Blikk beszámolt, a színésznőt egy IX. kerületi kocsmában bedrogozták és kirabolták. Hogy ez az eset hozzájárult-e ahhoz, hogy a házaspár újra egymásra találjon, nem lehet tudni, annyi azonban bizonyos, hogy a tavasz ismét meghozta az összetartozás érzését, amely a színész saját bevallása szerint soha nem is szűnt meg.

- Bevallom, valóban voltak nehéz időszakainak, de sikerült megoldani, ehhez pedig semmi más nem kellett csak megértés és szeretet. Így sikerült megmenteni a házasságomat. Az utóbbi években valóban nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, amit csak még nehezebbé tett az a média által gerjesztett sztereotípia, hogy az idősödő férfiak – mint például én is - félrelépnek a kapuzárási pánik miatt. Szó sincs ilyenről és soha nem is volt! – jelentette ki R. Kárpáti Péter, aki a Blikknek elárulta: mindkettőjüknek időre volt szüksége ahhoz, hogy megértsék, mit akar a másik fél.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: