2018-08-02 07:54:53• hírek • Bede Emőke

Újra az autósok rendelkezésére bocsátották a frissen felújított sávokat

A keddi nap során felkerült az utolsó aszfaltréteg is a Decebal híd felújítás alatt álló sávjaira, csütörtökön pedig újra átadták a területet az autós forgalom számára.

Maga a felújítási folyamat még június 20-án indult el, a kivitelező számára kitűzött határidő pedig július 31 volt. Egy korábbi sajtótájékoztatón a Drum Inserv Rt. képviselője mindenkit biztosított, erre az időpontra mindenképpen elkészülnek, még akkor is, ha olyan nehezítő körülményekkel szembenézniük, mint a kedvezőtlen időjárás vagy a komoly munkaerő-hiány. Ugyanezen sajtótájékoztató keretében hívták fel a figyelmet arra is, hogy ha néhány napig nincs jelen senki sem a munkaterületen, akkor az nem láblógatást jelent, hanem azt, hogy épp egy olyan etapnál járnak, ahol nincs szükség emberi jelenlétre a helyszínen, pl. bizonyos anyagok megkötése. 


Nos, a sokat és sokak által szapult cég végre valóban állta a szavát, július 31-re elkészültek a munkálatokkal. Az utolsó aszfaltréteg megkötésére várnunk kellett egy napot, azonban csütörtökön újra ráhajthattak az autósok a felújított sávokra. Ezzel azonban nem lélegezhetnek fel a Drum Inserv cég munkatársai, ugyanis mint korábban a Szatmár.ro kérdésére Maskulik Csaba városmenedzser elmondta, a kivitelezővel kötött szerződés magába foglalja a  járdák és a lépcsők javítását is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: