2014-01-30 09:20:28• hírek • Blikk.hu

Újra apa lesz Csányi Sándor

Másodszorra is apa lesz Csányi Sándor! A színész felesége, Tenki Réka, akinek másfél éve egy szűk körű balatonszárszói esküvőn mondta ki a boldogító igent, babát vár.

A pár első közös gyermeke információk szerint még a nyáron meglátja a napvilágot, megpecsételve ezzel a két színész 2012 augusztusában hivatalossá tett szerelmét.

- Réka nagyon boldog, hiszen egy szerelmes feleségnek mi lehetne nagyobb öröm, mint hogy babája lesz élete párjától. Ráadásul igazi tervezett színházi baba lesz a pici, hiszen épp akkor születik majd, amikor a színházban nyári szünet van, így Réka ha akarja, minden gond nélkül visszaveheti a szerepeit - árulta el egy barátjuk, aki azt is megsúgta, a színésznő és férje az ünnepek után árulták el a hírt a szűk családnak.

Mint ismeretes, Csányi Sándornak már van egy kisfia, Mihály. 2003-ban született első feleségétől, a szintén színésznő Pokorny Liától, akivel alig három évvel a kisfiú születése után romlott meg a házasságuk.

Utána úgy tűnt, hogy a színész a Barátok közt Tildájaként megismert Erdélyi Tímea társaként állapodik meg, de a szerelmesek kapcsolata két év után véget ért.

Csányi végül 2010-ben Tenki Réka mellett találta meg a boldogságot, aki például a Poligamy című filmben a színész kedvesét alakította.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: