2010-12-02 11:14:19• hírek • Póti Orsolya

Újra Szatmárnémetiben Erőss Zsolt

Az EKE szervezésében Erőss Zsolt hegymászó újabb különleges élménybeszámolójára kerül sor december 3-án, a Római Katolikus Iskolaközpont dísztermében.

Erőss Zsolt újabb élménybeszámoló - 12 várost érintő - körútjára került sor Erdélyben „Rehab-Expedíció 2010" elnevezéssel,  melynek utolsó állomása Szatmárnémeti. Magyarország legeredményesebb hegymászója visszatérő vendégnek számít városunkban, ugyanis nem első alkalommal tart itt előadást.

A csíkszeredai születésű hegymászó előadásainak különlegessége, hogy az általa készített képeket és videókat kommentálva meséli el a hosszadalmas, izgalmakban és megpróbáltatásokban gazdag expedícióit. December 3-án, pénteken, 18 órától a Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont (1 Decembrie 1918 utca 2. szám) dísztermében „Cho-Oyu 8201 - Rehab-Expedíció 2010" címmel tart előadást a hegymászó, aki az érdeklődőknek idei expedíciójáról számol be.

A vetítéssel egybekötött előadás két részből áll majd. Az első részben a januári balesetéből való talpra állását mutatja be, a  második részében pedig az idei különleges expedíciójáról mesél majd. Az előadást a hegymászó alternatív földrajzórája előzi meg a Hám János Iskolaközpont dísztermében, a Református Gimnáziumban, valamint a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban.

Az előadás után megvásárolható és dedikáltatható Erőss Zsolt 2011-es falinaptára.  Az Erdélyi Kárpát Egyesület és a hegymászó mindenkit nagy szeretettel vár az előadásra.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: