2011-03-14 17:01:09• hírek • Póti Orsolya

Újra Bartos az igazgató

Két év pereskedés után ismét Bartos Bertalan került a Szatmár Megyei Társadalmi szolgáltatásokat Végző Ügynökség igazgatói székébe. A megyei szociális és gyermekvédelmi igazgatóság élére Marcela Popot fogják kinevezni.

Bartos Bertalan, a Szatmár Megyei Munkaügyi Igazgatóság egykori igazgatója két év után újra elfoglalhatta pozícióját, mint a megyei szociális ellátó ügynökség vezetője. Karrierjét 1977-ben kezdte az intézménynél, 1997-ben kinevezték a Munkaügyi Igazgatóság vezetőjévé, azonban rá 12 évre, 2009-ben a 37-es törvényhatározat értelmében elbocsájtották.

Mint megtudtuk, Bartos pert indított, fellebbezett a törvényhatározat ellen, és végül a legfelsőbb bíróság  január 11-én az ő javára döntött: március 14-én újra elfoglalta az igazgatói széket. Időközben Bartost a Szatmár Megyei Tanács kinevezte a megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság vezetőjévé, de mihelyt megnyerte a pert lemondott erről a posztról.

Csehi Árpád Szabolcstól, a Megyei Tanács elnökétől megtudtuk a gyermekvédelmi igazgatóság vezetője a már korábban  ideiglenesen kinevezett igazgató Marcela Pop lesz.

"Remélem, hogy a jövőben jobban fog működni az ügynökség, ugyanis igyekszünk stabilitásra törekedni, ugyanakkor törvényes keretek között funkcionálni." - mondta el Bartos a Szatmár.ro-nak


Bartos Bertalan ismét a társadalmi szolgáltatásokat végző ügynökség igazgatója
Bartos Bertalan újra a társadalmi szolgáltatásokat végző ügynökség igazgatója


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: