2013-05-25 10:27:13• hírek • Blikk.hu

Újra Anyácska istápolja Oláh Ibolyát

Platinalemezek, telt házas koncertek, mozifilm, és állami kitüntetés is szegélyezte az állami gondozott árva lányból popsztárrá lett Oláh Ibolya karrierjét, de a dal véget ért.

Szó szerint, mert hónapok óta nem lépett fel sehol, szakított a menedzserével, és a lemezszerződését is felbontotta.

- Nem tudom, mi van Ibivel, de keresni nem akarom. Ha találkoznánk, megint megesne rajta a szívem, és újra menedzselném, aminek harmadjára is elválás lenne a vége - vázolta Hajnal Gábor, aki tavaly áprilisban szerződött a problémás énekesnővel. - Első körben novemberig bírtam az együttműködést. Akkor hivatalosan felmondtam a munkakapcsolatot, utána jó barátként foglalkoztam vele tovább, de idén januárban olyan fellépéseket mondott le, amelyeket nem lett volna szabad, és betelt a pohár, de békében váltunk el - magyarázta a veterán zenei menedzser, aki páratlannak tartja Ibi tehetségét.

- Úgy tud énekelni, hogy megkönnyezem, amire csak nagyon kevesen képesek, de hiába kedves a lelkemnek, ha káros az idegrendszeremnek. Megmondom őszintén, önvédelemből nem menedzselem tovább. Nem akarok nyugtatókon élni.

Hajnal Gábor közbenjárásával márciusban a Blikk interjút készített Oláh Ibolyával, amit utána az énekesnő indoklás nélkül letiltott.

- Elegem van az újságírókból - üzente, pedig a beszélgetés alatt hangsúlyozta, szókimondó csaj, és bármit kérdezhetünk tőle. Tény, hogy akkor azt is elmondta, kiújult a gyomorfekélye, ezért ismét műteni kellett, továbbá azt is, hogy minden hónapban van legalább két fellépése, ami neki elég ahhoz, hogy fenn tudja tartani magát. Az interneten azonban azóta sem lehet olvasni semmilyen koncertről, a saját honlapja nem üzemel, a Facebook-oldalán pedig nincs fellépésre utaló információ, sőt a rajongóknak sem válaszol.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: