2012-12-04 13:09:36• hírek • Póti Orsolya

Újjáéleszti a hagyományokat a SZMDT!

Három év után újra Megyei Gólyabálra kerül sor a Szatmár Megyei Magyar Diáktanács szervezésében. Az izgalmas vetélkedőkkel egybekötött bulinak az Insomnia Club ad otthont december 7-én este.

Kádár Petrától, az SzameDT nemrégiben kinevezett elnökétől megtudtuk: Szatmár megyében legutóbb három évvel ezelőtt került sor olyan gólyabálra, melyre a megye magyar fiataljai jelentkezhettek és megmutathatták tudásukat a tanács tagjai által szervezett vetélkedőkön, és végül persze bulizhattak egy jót.

A hagyományok újraélesztése céljából december 7-én, péntek este 21 órától újra megrendezésre kerül a Megyei Gólyabál, melyre már jelentkeztek fiatalok városunkon kívül Nagykárolyból is.

„A megyei gólyabált elsősorban az SzameDT új tagjai szervezik a régiek irányításával - mondta el Petra a Szatmár.ro-nak. - Mi, régi tagok kíváncsiak voltunk arra, hogy az új csapat a szervezés során miként veti be az elmúlt két hónapban zajló képzéssorozaton szerzett tudását, illetve ezzel a rendezvénnyel szeretnénk megünnepelni a tanács újjáalakulását is" - magyarázta a XII. osztályos tanácselnök.

Az est során a remek hangulatot Szatmár egyetlen DJ párosa, Nate & Denzo, valamint Dj Justin fogja biztosítani, de lebilincselő táncprodukcióval mutatkoznak be Nagy Andrea és Kovács Viktória Kölcseys diákok, valamint egyéb meglepetés is várja a szórakozni vágyókat.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a gólyabálra! Egy belépőjegy ára 5 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: