2007-12-27 20:40:37• hírek • Szatmar.ro

Utolsó perces megoldások Szilveszterre

szilvezsteeribulikA szilveszter jó alkalom arra, hogy kipróbálj extrém kombinációkat.

Mivel nem vásároltál idejében egy estélyi ruhát, amelyet úgy sem hordánál csak egy vagy két alkalom erejéig, találnod kell pár gyors megoldást, amelyek kihúznak a csávából. Kevés kreativitással, stílussal és bátorsággal megoldódnak problémáid.

Biztosan léteznek ruhatáradban olyan elemek, amelyeket kicsit átalakítva nyugodtan viselhetsz újév estéjén.

szilvezsteeribuliSzámos lehetőséged van. Hozhatsz drasztikus változtatásokat is, ha úgy döntesz, hogy lerövidítesz egy ruhát, vagy egy nadrágot, vagy választhatsz enyhébb megoldásokat is pár kiegészítő alkalmazásával.

A döntés meghozatala előtt vedd figyelembe a helyet, ahol az éjszakát fogod tölteni. Egy szép kosztüm felső, amely jól áll, és amelyben jól érzed magad, ideális ruhadarabbá válhat. Ahhoz, hogy ünnepi hangulatot kölcsönözz neki, kombináld egy élénk színnel. Az élénk kék, zöld és a piros árnyalatok tökéletes színfoltot visznek ruháidba. Kipróbálsz ezüstös, csillogó színeket is, vagy geometriai formákkal ellátott ruharabokat, hiszen ez nagyon trendi a mostani szezonban.

A szilveszter jó alkalom arra, hogy felfedezd „Glamour” oldaladat, hogy kipróbálj extrém kombinációkat, mély dekoltázsokat, elegáns sálakat, vagy épp ellenkezőleg áttetsző és csillogó öltözékeket. Minden csakis tőled függ, attól a stílustól, amely előnyös számodra, valamint a parti stílusától és a ruháktól és kiegészítőktől, amelyek rendelkezésedre állnak.

Az anyagokat illetően, a szatén az ünnep sztáranyaga. Egy ízléses öltözet kialakításához, próbálj ki egy diszkrét csillogást: selyeming kiegészítve egy szatén vagy egy csillogó övvel. Az így kialakított ruhadarabot hordhatod egy klasszikus fekete szoknyával. Sikeres ötletet eredményez, ha egy fehér bolerót kombinálsz egy fekete ruhával, amelyhez utólag hozzávarrsz két ezüstös fodrot és egy kevés csipkét a dekoltázs és a ruhaujjak környékén.

Szilveszter éjszakáján, nagy jelentőségük van a kiegészítőknek. Ha nem vásároltál egy különleges táskát és nem is akarsz egy régit hordani, akkor alkalmazhatsz pár trükköt. Régi boríték alakú táskádat (mert ez a szezon táskája) vond be szaténba, és díszítsd fel csipkével, gyöngyökkel, vagy más csillogó motívumokkal. Ha van időd és türelmed feldíszítheted tollakkal is. Az ilyen típusú táskák igen modernek és illenek az adott alkalomhoz.

A cipő nem okozhat problémát. Válassz egy kényelmes cipőt és öltöztesd fel piros szaténba. A különlegesebb kinézet kialakításához varrj rájuk egy csipkés szegélyt és egy szalagot. Lehetséges, hogy szükséged lesz egy szakértőre, hogy véghezvidd művészi alkotásodat, de hidd el, megéri a fáradtságot. Ha mégsem tudsz segítséget kérni, inspirálódhatsz női magazinokból, vagy egyenesen az üzletekből.

Ahhoz, hogy tetőtől talpig csilloghass Szilveszter éjszakáján, ne feledkezz meg az ékszerekről sem. Ezeknek, nagyoknak, csillogónak és fénnyel telítettnek kell lenniük, hiszen ez a szezon mostani tendenciája. Az ünnepek közeledtével, az üzletek telis tele vannak árleszállított ékszerekkel.

Az ékszerek tökéletes kiegészítőket képeznek, ha fel akarunk frissíteni egy fekete egyszerű ruhát, vagy egy egyszerű szabású öltözetet. Válassz egy nagy nyakéket és egy hatalmas kővel díszített gyűrűt, és máris készen vagy.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: