2016-05-31 17:01:25• hírek • (x)

Újdonságok és új árak várnak június 1-jétől az Aquastarban!

Végre itt a nyári szezon, várnak a csúszdák, a medencék és a szaunák!

Szerdán, június elsején beköszönt az igazi nyár! Jönnek a kánikulai, fullasztó napok, amikor az ember legszívesebben a vízparton, vagy éppen a hűsítő vízben töltené a napokat.

Június elsejével a régió kedvenc aquaparkja, az Aquastar is átáll a "nyári időszámításra": hétköznaponként 9-től 20:30-ig, hétvégén pedig 8:30-tól 20:30-ig tartanak nyitva. Várnak a csúszdák, szabadtéri medencék, melyeket már hetek óta használatba vettek a szatmáriak és a környező megyékből érkezők.

A nyári szezonban egyébként megszűnik a Hétköznapi kényeztetés jegy, ami 15 lejbe került hétköznaponként 10 és 14 óra között.

Megmaradnak a hétköznapi promóciós jegyek, amelyek 17:30 és 20:30 között érvényesek és felnőtteknek 20 lejbe, nyugdíjasoknak, diákoknak és egyetemistáknak pedig 15 lejbe kerülnek.

Változás áll be a szauna-jegyek esetében is: elsejétől akik csak szaunázni szeretnének (medencehasználat nélkül) azok 20 lej ellenében 120 percet tölthetnek izzadva és relaxálva, a méreganyagoktól megszabadulva a régió legnagyobb finn szaunájában.

Akik az Aquastar épületében található belső szekrényeket szeretnék majd igénybe venni, azok 5 lejt kell fizessenek ezért. Cserébe pedig a szekrények mellett a benti zuhanyzókat és öltözőket is használhatjék. Az idei nyári szezonban a napozóágyak bérleti díja 5 lej lesz.

További információkért keresd fel az Aquastar élmény- és gyógyfürdő weboldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: