2012-06-26 10:31:15• hírek • Szatmár.ro

Újdonságok a moziban, kiállítás, buli, koncert

Unatkozol? Nézd meg heti programajánlónkat - a nyári pangásban is akad szórakozási lehetőség.

A Grand Mall Cinema újdonságai:

Abraham Lincoln, a vámpírvadász


Az Egyesült Államok legendás, 16. elnöke, Abraham Lincoln (Benjamin Walker) sokáig az emberi szabadságjogok állhatatos védelmezése miatt volt híres. Pedig az embereknek valami egészen más miatt kellene ismernie őt, és a vámpíroknak más miatt kellene félni tőle.

A jövendőbeli elnök még csak kilenc éves volt, amikor elárvult. Akkor még nem is sejtette, mi okozta édesanyja korai, tragikus halálát. Amikor viszont rájött az igazságra, csupán egyetlen célt tűzött maga elé: a bosszút. Elhatározta, hogy megtisztítja a földet a vámpíroktól és rabszolgatartó emberi szövetségeseiktől - ha kell, még polgárháborút is indít ellenük.


Abraham Lincoln, a vámpírvadász

Mindörökké rock

A 80-as évek közepén Los Angelesben van egy klub, ami a rock fellegvárának minősül és ott lép fel az akkori rockistenség, Stacee Jaxx (Tom Cruise). Ő az igazi ikon, az a sztár, aki már azzal tömeghisztériát vált ki, ha csak fellép a színpadra. Zenéjére tömegek tombolnak, ő pedig megállíthatatlanul söpör végig a színpadon. Eközben pedig egy kisvárosi lány, Sherrie aki Hollywoodban keresi az álmait, és egy városi srác Drew útjai is itt fonódnak össze.

A rocklegendák történetét a Def Leppard, Joan Jett, a Journey, a Foreigner, a Bon Jovi, a Night Ranger, a REO Speedwagon, Pat Benatar, a Twisted Sister, a Poison, a Whitesnake és sok más halhatatlan banda zenéje festi alá.

Rock of Ages

Piranha 3DD

Van valami a vízben, megint. És ezúttal senki nincs biztonságban, főleg a The Big Wet Water Park látogatói, ugyanis a húsevő halak a legnagyobb nyári attrakció közepette borotvaéles fogakkal támadnak.


Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Stúdióelőadás:

Az Ács Alajos stúdióteremben csütörtökön, június 28-án újra színpadra viszik a Psyché című darabot.
Jegyek csak korlátozott számban kaphatók a színház jegypénztárában. Az előadás 14 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kiállítás:


Hajdunánási festőművészek kiállításának megnyitójára kerül sor június 21-én, csütörtök délután 15 órától a Szatmár Megyei Tanács galériájában. A rendezvényt a Szatmári Művészeti Iskola diákjai teszik mégh nagulatosabbá. Kiállít: Fejér Imre, Nagy Ágnes, Tószegi Erika. A tárlat augusztus 15-ig tekinthető meg.

Koncert:

Odongtoo Bernadette és a Vox Dilecti lép fel június 29-én este a Székesegyházban.
Az egyházzene kedvelőit várják Szent Péter és Pál apostolok ünnepén, június 29-én este nyolc órára a Székesegyházba, amikor Odongtoo Bernadette orgonista, zeneszerző és egyházzenész, illetve a Vox Dilecti kórus lép fel.

Buli

Szombat esténként újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Amennyiben kedves olvasóinknak egyéb programokról is tudomásuk van, kérjük jelezzék a szatmar@szatmar.ro e-mailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: