2015-05-14 13:39:44• hírek • Szatmar.ro

Újdonságok a X. Tour de Tur-on

Május 23-án, szombaton szervezi meg az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti partnerségben a Pro Racers Sportegyesülettel és a Multisalva Egyesülettel a méltán híres kerékpárversenyt, a X. Tour de Turt.

Ahogy azt az eddigiekben megszoktuk, a versenyt időjárástól függetlenül megszervezik. A férfi versenytáv 52 km, míg a női 38 km hosszúságú lesz. A versenyútvonalak megtekinthetőek és letölthetőek a www.tourdetur.ro honlapról.

A versenyre való előregisztráció május 21-én délelőtt 11 órakor zárul. Ezt az időpontot követően a versenyzők csak személyesen regisztrálhatnak, a verseny helyszínén reggel 8:00 és 9:30 között.

Sike Tamás, a Tour de Tur főszervezője a következőket nyilatkozta a versenyről: „A jubileumi X. verseny alkalmával több dologgal is szeretnénk a versenyzőknek és a kilátogatóknak kedveskedni. A Tour de Tur módosításai alapjában nem változtatják meg a verseny eddigiekben megszokott arculatát, mibenlétét, csak professzionálisabbá és színesebbé teszik azt."

Technikai újdonságnak számit a Tour de Tur történelmében, hogy a versenyzők idejét egy chip-es időmérő rendszer segítségével fogják mérni a szervezők. Ezáltal pontosabb eredmények születnek.

Programbeli újdonság, hogy első ízben kerül megszervezésre a TdT Lake Race, amely egy körverseny lesz csapatok számára. A körverseny szabályzata és egyéb információk ezzel kapcsolatban megtalálhatók úgyszintén a www.tourdetur.ro honlapon.

További érdekesség, hogy megszervezésre kerül egy fénykép verseny, a Face of TdT. A foto verseny lényege, hogy a TdT-on készüljön egy szelfi, majd az a legtöbb kedvelést (lájkot) kapott fotó díjazásra kerül. A Face of TdT verseny szabályzata a verseny helyszínén kerül meghirdetésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: