2011-02-17 18:44:12• hírek • (X)

Újdonságok a Gemelli Pizzériában

Új névvel, de a már megszokott és utánozhatatlan ízekkel várja vendégeit a népszerű pizzázó: a Pizza Gemelli továbbra is hangulatos környezetet biztosít egy kiadós ebédhez, vagy egy finom vacsorához, mi több, a pizzéria újabb akciókkal várja vendégeit.

A Károlyi úton található Pizza Gemelli továbbra is egy stílusosan átalakított, hangulatos terasszal ellátott étterembe várja vendégeit. Az ízlésesen kialakított belső tér és a terasz sokoldalúvá varázsolja a helyet, ahol a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező csapat, finom ételekkel és italokkal várja a vendégeket.

Az ízletes pizzák, tésztafélék és saláták mellett bővült a kínálat. Ezentúl az ide betérők négyféle leves és különböző második közül válogathatnak ízlés szerint, egy menü ára pedig mindössze 12 lejbe kerül. A finom ételeken kívül ebben a hónapban még több akció csábítja a vendégeket.

Továbbra is, egy pizza mellé jár még egy pizza, két pizza rendelés után pedig négyet kapnak, és így tovább... Viszont újdonságnak számít az óriási Party Pizza, hiszen a több mint két kilogrammos olasz specialitást a megrendelő igényeihez mérten négyféle pizzából állítják elő. A Party Pizza ára 33, 90 lej, ennél az ajánlatnál nem érvényes az 1+1 ingyen akció.

A Pizza Gemelli ezentúl is ingyenesen és gyorsan szállítja házhoz a megrendelt pizzákat. Rendeljen tőlük most a 0755-30-89-89 telefonszámon, és már úton is vannak! Az ajánlatok megtekintéséért látogasson a www.pizzagemelli.ro oldalra.

A nyitvatartási idő is változott: hétfő-csütörtök 11.00 - 24.00, péntek-szombat 11 - 02.00, vasárnap 11.00 - 24.00.

 







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: