2018-06-26 05:51:30• hírek • Szatmár.ro

Újdonság Szatmáron: először tartanak öko és bio élelmiszeripari konferenciát

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Szatmárnémeti Regionális Irodája első ízben szervezi meg az I. Szatmári Öko és Bio Élelmiszeripari Konferenciát Szatmárnémetiben, a Gellért Sándor utca 2. szám alatt található Select étteremben.

A résztvevők június 28-án, csütörtökön érdekesebbnél érdekesebb előadásokon vehetnek részt. 10.30 perctől felszólal majd Skapinyecz Péter igazgató az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft-től  és Szabolcs Péter ügyvezető az Amurex GM Hungary Kft-től. Előadásuk címe „Amurex GM Hungáry Kft, 12 éve gluténmentesen. A gluténmentes termelés kihivásai” lesz.


Dr. Ratkos József, növényorvos és egyesületi elnök a Keleti Kapu Ökotermesztők Egyesületétől „Szerves, flóra elemek kondicionáló és roboráló hatása a kultúrnövények beltartalmának harmonizálásáért” valamint “Biofil mikrobiológiai komplex baktérium trágya” címmel tart tájékoztatót a vendégeknek.


Wegendt Gerhard, ügyvezető a Topagrar SRL-től „Miért a biogazdaság? A termőföldtől a tányérig” témával érkezik, ing. Pop Ioan elnök az Ökológikus és Hagyományos Termékek Termelőinek Egyesületétől pedig az „Öko gyümölcstermesztés bemutatása” címmel tart majd prezentációt.


Ing. Márkos Tibor ügyvezető a Technosam SRL-től az “Automatizálás a melegházas növénytermesztésben” fontosságáról beszél majd, Szeles Károly területi képviselő a Damisol Kft-től pedig a „Tápanyag-utánpótlás az egészséges növényekért és termésért” címmel áll majd a résztvevők elé.


A konferencián való részvétel előregisztrációhoz kötött. Minden érdeklődőt, különösen vállalkozások és cégek képviselőit várják a szervezők. Bővebb információ, tájékoztatás, illetve a részvételi szándék jelzése megtehető a satumare@tradehouse.hu e-mail címen, vagy a +40786-887710-es telefonszámon.


A konferencia programja:


9:30 óra – Regisztráció
10:00 óra – Köszöntések
Moderál: Veres Norbert, az MNKH Szatmárnémeti Regionális Irodájának vezetője


Köszöntőt mondanak:

Pataki Csaba, elnök, Szatmár Megye Tanácsa
Turos Lóránd, szenátor, Románia Parlamentje
Albu Adrian, alpolgármester, Szatmárnémeti Megyei Jogú Város
Dr. Ing. Cioltean Ioan, ügyvezető igazgató, Szatmár Megyei Mezőgazdasági Igazgatóság
Dragoș Virgil, igazgató, Szatmár Megyei Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA)
Culic Daniela, vezérigazgató, Szatmár Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara

10.30-tól előadások
13:30 óra - Ebéd
14:30 óra - B2B és üzletembertalálkozó


A rendezvényen való részvétel ingyenes, de mindenképpen regisztrációhoz kötött! Minden érdeklődőt szeretettel várnak! 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: