2011-06-24 15:30:49• hírek • Blikk.hu

Újból gyanusított lett Cini

Megtörtént, amitől Zalatnay Sarolta rettegett! A feljelentés és a bizonyítékok alapján ismét bűncselekmény gyanúsítottja lett.

A popdíva újból egy bűncselekmény gyanúsítottja lett. Csütörtökön az érdi rendőrkapitányság gazdaságrendészeti osztályán az ott megjelent Zalatnayt rabosították – azaz ujjlenyomatot vettek tőle, és lefotózták –, majd közölték vele, hogy magánszemély által tett feljelentés és az eddig beszerzett bizonyítékok alapján gyanúsítottként fogják kihallgatni.

A Blikk információit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese is megerősítette.

– 2011. június 22-én Z. S. ügyvédjével valóban megjelent a reggeli órákban az érdi rendőrkapitányságon, ahol megtörtént a gyanúsítotti kihallgatás – mondta el a szóvivő, egyéb részleteket azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kívánt elárulni az üggyel kapcsolatban.

Információink szerint az énekesnő ellen a bejelentés több hónappal ezelőtt történt, amikor is az egyik hitelezője, megelégelve ígéreteit és a nyilvánosság előtt zajló, szerinte, rongyrázó életstílusát, a hatóságok segítségét kérte. Azóta több tanút meghallgattak az ügyben, és más tárgyi bizonyítékok beszerzése is megtörtént.

Ha az ügy eljut a bíróságig, és ott jogerősen elítélik Cinit, visszaesőként ismét jó néhány évre börtönbe kerülhet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: