2019-09-28 07:27:08• hírek • Bede Emőke

Újabb versenyen bizonyítottak a Szatmár megyei mentősök

Szeptember 18. és 22. között szervezték meg az Arad megyei Menyházán a mentőcsapatok országos versenyét, melyen természetesen a Szatmár Megyei Mentőszolgálat is képviseltette magát egy kiváló csapattal.

A Román Mentőszolgálat 9500 orvosa, asszisztense és autóvezetője közül csak a legjobbak, összesen 110 mentős vehetett részt a megmérettetésen, melyen Szatmár megyét egy 6 fős csapat képviselte. A négynapos, izgalmakban nem szűkölködő verseny után a dr. Lapuste Stancu Ramona, Vlazan Bogdan asszisztens, Timis Daniel járművezető és Molnár Alexandra önkéntes alkotta, C2-es típusú csapat a dobogó második helyére állhatott, a Jakab Csilla assziszensből és Toroc Ioan járművezetőből álló, B2-es típusú csapat duó az összesítésben a 12-ik helyen végzett az ország 41 megyéje közül.


A nézőtérről megyénk csapatát dr. Heinrich Ottó orvosi igazgató, Nemet Ramona vezető asszisztens és Andreca Adrian asszisztens személyesen is támogatta, ám a mentőszolgálat ez úton is szeretné gratulációit és köszönetét kifejezni a kollégák felé.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: