2015-01-22 09:15:40• hírek • Blikk.hu

Újabb végrehajtás L. L. Junior ellen

L. L. Junior ismét végrehajtás alatt áll! A rapper saját bevallása alapján a korábbi nyolc végrehajtáskérőjét mind kifizette, így csak késedelmi kamatokról és azok büntetéséről lehet szó szerinte, még a pontos összeget sem tudja.

L. L. Junior a Blikktől értesült arról, hogy újra rajta van az adóhivatal listáján.

- A devizahitel csapdája minket is fájdalmasan érintett, de szerencsére árverezés előtt eladtam az otthonunkat, így minden adósságomat sikerült rendezni a végrehajtást kérők felé - mondta a Blikknek az énekes, aki szerint csak egy magyarázata lehet, hogy még most is felfedezhető a neve a NAV végrehajtási listáján.

- A tartozásokra felszámoltak késedelmi kamatokat, és ennek a „büntetésnek" is vannak kamatai, amelyek folyamatosan nőnek. Egyszerűen meg sem tudom mondani, hogy pontosan mennyi a tartozásom, mert nyomonkövethetetlen. Tavasszal szoktak kiküldeni egy összesítő táblázatot, amelyből nagy nehezen kibogozom, mennyit kell még fizetni, de ha ezzel kések, annak is van kamata, így akár évekig görgethetek magam előtt pár százezer forintot - magyarázta a rapper.

L. L. Junior nem csinált abból titkot, hogy évekkel ezelőtt több milliót eljátszott szerencsejátékon, és sok tartozást halmozott fel. Jöttek sorra a parkolási bírságok és a gyorshajtásért kiszabott büntetések, összesen 480 ezer forint, amelyeket egy ismerősétől kölcsönkapott autóval gyűjtött be. Ezeket nagy nehezen rendezte, de az adósságcsapda egyre csak mélyült.

Ha ide kattint, a Blikk.hu-n tovább olvashat a rapper sorsáról!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: