2012-03-14 11:23:55• hírek • Szatmár.ro

Újabb törökországi pihenési lehetőségeket mutattak be

Rengeteg szórakozási lehetőséggel és sokcsillagos ajánlatokkal várják a szatmáriakat Antalyába.

Miután nemrég az egyik országos utazásszervező bemutatta ajánlatait a szatmáriaknak, illetve bejelentették, idén is indul charter repülőjárat a törökországi Antalyába, most a Coctail Holidays is bemutatta a nyaralási lehetőségeket, szintén Antalyában. Kiderült ugyanis, hogy a Tarom repülőjáratot a két cég együtt tölti majd meg, s bár együtt szervezték le az utaztatást, külön ajánlatokkal árasztották el a szatmárnémeti utazási irodákat. Az utazásszervező nagy tapasztalattal rendelkezik a charter járatok tekintetében: Bukarestből is indítanak járatot Antalyába, emellett Egyiptomba, Spanyolországba és Görögországba is szerveztek repülőjáratokat.

Az első járat június 17-én indul, az utolsó Törökország felé tartó járat pedig szeptember 23-án hagyja el a felszállópályát. Az idei nyáron tehát 14 héten keresztül minden vasárnap indul majd repülő a külföldi üdülőhelyre. A nyaralók Szatmárnémetiből 12.05-kor szálnak fel és 14.15-kor landolnak Antalyában, míg a visszaút 9.05-kor kezdődik és 11.15-kor ér véget a szatmári megyeszékhelyen.

A Poesis étteremben tartott bemutatón kiderült: csupa kényelem, kényeztetés várja azokat, akik idén ezt a turisztikai célpontot választják: a négy és öt csillagos szállodák között vannak, melyek költségkímélő, közepes illetve prémium kategóriás szolgáltatásokat kínálnak. A hét éjszakás üdülést a napokban lefoglalók némileg olcsóbban kaphatják meg, de vannak olyan szállodák, amelyek a nászutasoknak is olcsóbb ajánlatokkal kedveskednek. A hotel medencéjében vagy a tengerben való lubickolás mellett lehetőség van golfozásra, teniszezésre, búvárkodásra, lovaglásra, s a sort hosszan folytathatnánk.

A Coctail Holidays képviselői elmondták: ők maguk végigjárták az általuk ajánlott hoteleket, így mindegyikkel kapcsolatban személyes tapasztalataik is vannak. Eftimie Nicolae menedzser szerint az ajánlataik nem a legolcsóbbak, de a legjobb ár-minőség arányt képviselik. A legolcsóbb heti ajánlat egy személyre nagyjából 500 eurótól kezdődik, a legdrágább ajánlat jóval kétezer euró felett jár.

Újabb utazási ajánlatokat mutattak be

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: