2011-12-17 17:18:12• hírek • Póti Orsolya

Idén is együtt ünnepeltek a Langdon Down tagjai

A Szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület idén is megszervezte karácsonyváró ünnepségét december 16-án. Az eseménynek a Reménység Központ adott otthont.

A Down-szindrómás, illetve értelmi fogyatékos gyermekek és fiatalok támogatója, a Szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület péntek délután karácsonyváró ünnepséget szervezett a Reménység Központban. A fiatalok nagy örömére ezt az eseményt minden évben megrendezi az egyesület vezetősége.

Az elmúlt néhány hónap rendkívül kimerítő volt a Langdon Down Egyesület fiataljai számára, hiszen számtalan sporteseményen, vetélkedőn vettek részt az utóbbi időben. Péntek délután, a karácsonyváró ünnepség keretében a fiatalok végre lazíthattak és együtt szórakozhattak.

Az egyesület gyerekei és fiataljai számos karácsonyi dallal örvendeztették meg szüleiket, meghívottaikat, ezáltal köszöntve a közeledő ünnepet és természetesen a Mikulást, aki idén sem maradhatott ki az ünneplésből. A Mikulás teli puttonnyal érkezett és ajándékokkal jutalmazta a gyerekek énekes műsorát és egész éves szorgalmát.

A Mikulás által hozott ajándékok átvétele után a program szórakozással, beszélgetésekkel és falatozással telt. Az esemény alkalmával, a szülök és a meghívottak egy kisebb kiállítást is megtekinthettek, amely a központ fiataljai által készített karácsonyi alkotásokat  foglalta magába.

A gyerekek és fiatalok önfeledt tánca, öröme és kacagása töltötte be a termet, és feledtette mindenkivel a  mindennapok gondjait. A Langdon Down Transilvania Egyesület alkalmazottai remélik, hogy az elkövetkezendő évben is sikerül majd  mosolyt varázsolni és örömöt okozni ezen gyerekeknek és fiataloknak.

A rendezvény támogatói a következő magánszemélyek  és cégek voltak: Ardelean Eugenia, Rogoz Manuela, Erdei Cornel, Kaiser Anna; a Hans Lindner Alapítvány, a Hutton Kft, a Bonvi Impex Kft., valamint a szatmári Real Hypermarket.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: