2011-04-27 11:07:50• hírek • Szatmár.ro

Újabb tehetségeket találtunk

Többnyire dalokkal kápráztatták el kedd este a közönséget a Szatmár.ro és Music'at Pub közös tehetségkutatójának résztvevői. A zsűri ezúttal két énekest és egy táncost juttatott tovább a verseny döntőjébe.

A már szokásos karaokés estek mellett tehetségkutató is szórakoztatta a közönséget a Music'at Pubban. Az első elődöntővel ellentétben a dalok estéje volt a Ki mit tud? verseny április 26-i fordulója, ugyanis ezúttal öt énekes és egy táncos mutatta meg tehetségét a zsűri és a szurkoló közönség előtt.

A versenyt Kiss Stepfanie Barbara kezdete egy igen nehéz Whitney Houston dallal; a kezdés jó volt, és ezt díjazta is a zsűri, de a produkció nem jutott be a döntőbe. A következő felélpő, Falup Bernadett, a Use Somebody című dallal rukkolt elő. Bernadett énekhangja szép és különleges volt, csak egy kis tánccal, mozgással kellett volna meggyőzze a zsűrit arról, hogy tényleg a döntőben a helye.

Lélegzetvételnyi szünet után folytatódott a produkciók sorozata. Mic Csaba a Singing In The Rain című dallal és annak előadásmódjával nem csak közönséget, hanem a zsűrit is elkápráztatta, így ő is továbbjutók között szerepel. Mikita Zsuzsa egy Rihanna dallal nevezett be a versenyre, és ez igen jó választás volt, mert hangszínének megfelelő volt a dal.


Lobontiu Noris, Nikita Zsuzsa és Mic Csaba jutottak tovább
Lobontiu Noris, Mikita Zsuzsa és Mic Csaba jutottak tovább


Az énekes produkcióknál maradva Nitas Brigitta zárta a fellépők sorát, Falup Bernadetthez hasonlóan ő is a Use Somebody dalt adta elő. A zsűri nem találta rossznak a produkciót, azonban megjegyezte, hogy más dal talán jobban illene Brigitta stílusához.

A sok énekes fellépő, mellett ezúttal csak egyetlen táncos mutatta meg mit is tud, de azt nem akárhogyan. Lobontiu Noris fantasztikus break táncbemutatóval bilincselte le a közönséget, a zsűri pedig maximum pontszámmal díjazta az előadást.

Kíváncsian várjuk a végső eredményt,  a Ki mit tud? tehetségkutató döntőjét, melyre május 3-án, kedd este kerül sor a Music'at Pubban. És hogy miért is folyik a verseny? A döntőbe jutott versenyzők mindenike már valamilyen nyereményt tudhat magáének. Íme a nyeremények listája:

I. Díj: A ****Best Western Hotel Aquarell Wellness hosszú hétvégéje két személyre, 2000 lej értékben
II. Díj: Egy egy éves VIP bérlet a PrimaGym fitness center felajánlásával, 1400 lej értékben
III. Díj: A Korall Klinika egészségfelmérő csomagja, 700 lej értékben

Különdíjak:
- egy 150 Lej értékű vásárlási utalvány a Music'at Pub felajánlásával
- egy 150 Lej értékű vásárlási utalvány az Al Capone Étterem és Pizzéria felajánlásával
- a Szatmár.ro meglepetés különdíja

MÉDIAPARTNER: City Rádió és Szatmári Magyar Hírlap

Még több fotó és videó

 


Zsuzsa egy Rihana dallal nevezett be a versenyre
Zsuzsa egy Rihanna dallal nevezett be a versenyre


Noris táncbemutatója maximum pontszámot érdemelt
Noris táncbemutatója maximum pontszámot érdemelt


Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: