2018-10-26 10:11:52• hírek • Bede Emőke

Újabb támogató állt a nemes kezdeményezés mellé

A Szatmár Megyei RMDSZ Nőszervezet kezdeményezésére városunkba érkezik Magyarország leglátványosabb show-ja, az Operett Varázs. Az előadás nemes célt szolgál, így nem csoda, hogy egy újabb támogató állt ki mellette.

Az Operett Varázs nem csak szórakoztatni szeretné a nézőtéren ülőket, hanem egy nemes ügyre, a mellrák veszélyeire és a rendszeres szűrés fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. A kezdeményezés fontosságát látva a Korall Klinika is úgy döntött, támogatóként csatlakozik az eseményhez, így a Gyöngyszem Egyesület mellett nekik is hálásak lehetünk, hogy az előadást a szatmári közönség is láthatja. Az elismert egészségügyi intézmény döntése annál is inkább becsülendő, mivel a bevételből a közösség egyik daganatos nőtagjának terápiás kezelését segítik.
 

A szervezők emellett azt is elárulták, Az Operett Varázs Dunai Mónika országgyűlési képviselőasszony támogatását is élvezi, ki nagy örömmel csatlakozott a mellrák-ellenes kezdeményezés csapatához.
 

Ha nem szeretnél lemaradni a november 11-én, 20 órától kezdődő előadásról, akkor mihamarabb érdemes felkeresned a biletmaster.ro oldalt vagy az RMDSZ szatmári székházát, ugyanis a belépők vészesen fogynak, már csak alig néhány darab maradt. Ha azonban sietsz, te is biztosíthatod helyed, s csatlakozhatsz eme nemes cél érdekében indított kampányhoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: