2013-12-02 11:54:18• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos közlekedési baleset hétfő reggel Józsefházán

Két súlyos közlekedési balesetet is okoztak kamionok az elmúlt 24 órában Szatmár megye közútjain. Hétfő reggel Józsefházán egy férfi életét vesztette, feleségét pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba, míg vasárnap este kerékpárost gázolt el egy szerbiai teherautós.

Hétfő reggel 06.00 óra magasságában a DN1C jelzésű országúton Józsefháza településen a zilahi illetőségű Nicolae V. elaludt az általa vezetett tartálykocsi kormányánál. Az irányítás nélkül maradt jármű áttért az úttest másik oldalára, ott összeütközött egy személygépkocsival, majd az árkon túl állt meg.

A baleset következtében a helyszínen életét vesztette a személygépkocsit vezető, a Suceava megyei Vatra Moldovitei településről származó 48 éves Vili C.. A férfi 44 éves feleségét, aki szintén a gépkocsiban ült, súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. A tartálykocsi 49 éves vezetőjét alkoholtesztnek vetették alá, a rendőrség tovább folytatja a vizsgálatokat a baleset pontos körülményeinek felderítése érdekében.

Sajnálatos módon néhány órával korábban egy másik súlyos közlekedési balesetet is okozott egy kamion Szatmár megyében. Vasárnap este a DN19-es országúton Szamosdob településen egy szerbiai teherautó egy szabálytalan előzés közben elgázolt egy helybéli kerékpárost. Az 57 éves Gheorghe G. súlyos zúzódásokat szenvedett, kórházba kellett szállítani, míg a 61 éves Radojko K. a rendőrség engedélye nélkül elhagyta a helyszínt. A szerb férfi ellen gondatlanságból okozott testi sérülés és cserbenhagyásos gázolás miatt indítanak bűnvádi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: