2009-12-04 16:22:13• hírek • Szatmar.ro

Újabb szatmári vívóarany

A Sportklub férfi csapata az U15-ötös bajnokságot nyerték meg.

Újabb aranyéremmel gazdagodott a Szatmárnémeti Sportklub trófeagyűjteménye, miután Lengyel Éva és File Attila tanítványai az élen végeztek a párbajtőrözők U15-ös versenyén. Egyéniben Ardelean Alexandru bronzérmet szerzett.

Az Ardelean Alexandru, File Szabolcs, Flucuş Sebastian, Dan Cătălin összetételű első gárda két magabiztos győzelemmel (45-28 a Ramnicu Valcea és 45-25 a Brassó ellen) nyerte meg hármas csoportját, így önbizalommal telve várhatta Steaua elleni döntőt. A fővárosiak kissé megnehezítették a szatmáriak dolgát, a Sportklub végül 31-24 arányban nyerni tudott.

A második számú csapat (Szemák Tamás, Bartók Alpár, Néma Dávid összetételben) csoportjában előbb 45-26 arányban kikapott a Ploiesti ellen, majd a 45-21-es vereséget szenvedett a Steaua ellenében is, így az ötödik helyért vívhatott. A Chimia legyőzése viszont nem jelentett gondot (45-35), így a fiúk megszerezték az ötödik pozíciót.

A Sportklubbal kapcsolatos hír továbbá, hogy Muresan István és Teofil Moisuc a hétvégén Olaszországban lép pástra egy ifjúsági Világkupa-versenyen, míg a mindössze 15 esztendős Amalia Tataran máris bejutott a szintén Itáliában zajló U19-es Világkupa-viadalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: