2009-06-14 20:20:35• hírek • Szatmar.ro

Újabb szatmári érmek Konstancán

Mindhárom éremből jutott a szatmári vívóknak a gyermekbajnokság zárónapján.

A Konstancán rendezett országos gyermek vívóbajnokság utolsó részében a lányokon volt a sor, hogy összemérjék tudásukat a páston. És a Szatmárnémeti Sportklub lányai nem is maradtak el a fiúk korábbi teljesítménye mögött, akik az első két napon két aranyat és egy ezüstöt szereztek.

A muskétások kategóriában (10-11 évesek) Lazin Alexandra a dobogó legfelső, míg Haidu Adriana a legalsó fokára állhatott fel. Izsáki Arnold harmadik tanítványa, Sabau Sabina a 24. helyen végzett.

Az eggyel idősebb, azaz a 12-13 évesek kategóriájában is született egy érem, Varga Anett ugyanis a harmadik helyen végzett. Ardeleanu Zsuzsa, Simona Surducan és Dan Suta többi tanítványai közül Löchli Evelin a hatodik, Gergely Annamária a 14., Erdei Réka a 17.míg Löchli Helén a 19. helyen végzett.

Az ob. utolsó versenyszámában, a csapatversenyben a Sportklub első számú csapata (Varga, Löchli E., Erdei, Gergely ) remekül szerepelt, egész a döntőig jutott, ott azonban vereséget szenvedett a Bukaresti Olimpiával szemben. A Löchli H., Lazin, Haidu, Sabău alkotta második csapat a 17 csapatos versenyben a 12. helyen végzett.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: