2020-01-10 14:54:00• hírek • Fizetett tartalom

Újabb szakorvossal bővült a Korall Klinika csapata

Szatmár megye lakosságának már biztosan nem kell bemutatnunk a szatmári Korall Klinikát, melynek feltett szándéka, hogy magas színvonalú, páciensközeli szolgáltatásokkal és kiváló szakemberekkel álljanak a szatmáriak rendelkezésére. Épp ezért az orvosi csapatot rendszeresen új specialistákkal bővítik, így kiterjesztve mindazon betegségek és panaszok spektrumát, melyekkel bátran lehet hozzájuk fordulni.

A folyamatos fejlődés jegyében csatlakozik hamarosan a Korall Klinika munkatársaihoz dr. Dinya Tamás sebész, onkológus szakorvos is, ki immár 19 éve foglalkozik gyógyítással, de egyetemi oktatóként és kutatóként is elismert a szakmában. Érdeklődési területe az elmúlt években fokozatosan a sebészeti onkológia, azon belül is az emlőbetegségek komplex kezelésére irányult.


Az emlő betegségei a hölgyek körében az egyik leggyakrabban előforduló egészségügyi problémának számítanak. Fiatalkorban inkább a jóindulatú elváltozások, ciszták, gyulladásos és hormonális eredetű kórképek a jellemzőek, míg a kor előrehaladtával már egyre inkább gondolni kell a rosszindulatú emlőbetegségekre is. Szomorú statisztikai adat, hogy a fejlett országokban átlagosan minden 8-10. hölgyben élete során kialakul az emlőrák. Az viszont már sokkal örvendetesebb tény, hogy szinte az összes rosszindulatú daganat közül az emlőrák gyógyítható a legeredményesebben” – tudtuk meg dr. Dinya Tamástól. Hozzátette: minél korábban történik meg a betegség felismerése, annál nagyobb az esély a teljes gyógyulásra. Mi több, az orvostudomány fejlődésének köszönhetően az esetleges műtéti beavatkozás sem jelent már egyet az emlő elvesztésével vagy torzulásával.


Amennyiben emlőfájdalomtól szenved, még inkább, ha az emlőjében csomót tapint, vagy akár csak más formájúnak, méretűnek, tapintatúnak érzi, mint korábban, ne halogassa az emlősebészeti kivizsgálást. Bármilyen emlővel kapcsolatos problémával vagy időszakos jelleggel végzett szűrővizsgálat céljából forduljon dr. Dinya Tamáshoz. A szakorvos az emlősebészeti szakrendelésen teljes diszkréció mellett, barátságos környezetben várja személyre szabott konzultáció, komplex kivizsgálás vagy akár kisebb, ambuláns beavatkozások elvégzése céljából a pácienseket, de az emlőbetegségek mellett bármilyen más,  általános sebészeti vagy hasi onkológiai problémával, panasszal is bátran fel lehet őt keresni. Legyen szó konzultációról, kivizsgálásról, vagy akár szemölcsök, anyajegyek, zsírdaganatok eltávolításáról, esetleg sebellátásról, varratszedésről, tályogok megnyitásáról, dr. Dinya Tamáshoz bizalommal fordulhat. Ugyanakkor, ha olyan beavatkozásra volna szükség, melyre a klinikán belül nincs lehetőség, a szakorvos segít a lehető legrövidebb időn belül megszervezni azt, illetve akkor is tud útba igazítást nyújtani, ha a páciens nem egészségügyi, hanem szépészeti okból feküdne kés alá.


További információkért és időpontfoglalásért hívja a 0361-412.037-es, a 0361- 800.820-as vagy 0771-630.034-es telefonszámot, vagy keresse fel személyesen a Korall Klinikát Szatmárnémetiben, az István tér (Piata Revolutiei) 22. szám alatt. A szakorvos legközelebb január 25-én érkezik városunkba.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: