2017-06-15 14:07:49• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb súlyos közlekedési baleset Vámfalu közelében

Alig négy nappal az egy fiatal lány életét követelő baleset után újabb súlyos közlekedési incidens történt Vámfalu közelében. Közben Sárközújlakon ismét közúti razziát tartott a rendőrség.

Nem tartotta be az ajánlott követési távolságot a 24 éves vámfalui férfi, aki haszongépjárművével beleszaladt a vele egyazon irányba haladó gépkocsiba. Amit egy 34 éves avasfelsőfalui férfi vezetett.

A szerda reggel történt balesetben súlyos sérüléseket szenvedett a szabályosan közlekedő autós, és megsérült a teherautó utasa, egy 22 éves nő is, ám ő szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség szerint alkohol nem játszott szerepet a balesetben.

Nem állt alkohol hatása alatt az a 43 éves nő sem, aki szerda késő este, 21.50-kor Kissárközön elütött egy 3 éves kislányt. A gyerek szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Közel egy hónappal az előzőt követően szerda délelőtt a közúti rendőrség ismét razziát tartott Sárközújlakon. Kiszabtak 47 bírságot 10.000 lej értékben és bevontak hat jogosítványt. Érdekesség, hogy ebből ötöt ittas vezetésért függesztettek fel, egyet pedig gyorshajtásért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: