2020-02-27 10:28:31• hírek • Szatmár.ro

Újabb segédápolói tanfolyamokat indít a Vöröskereszt

archív felvétel
archív felvétel

Újabb segédápoló-képzéseket indít a Vöröskereszt szatmári szervezete a jövő hónapban.

Mivel nagy az érdeklődés a tanfolyam iránt nem csak a megyeközpontban, de Nagykárolyban is megszervezik a képzést. Mindkét helyszínen március 23-án indul az oktatás.

A kurzusokra 28-28 személy jelentkezését várják, akik 720 tanóra alatt sajátíthatják majd el a segédápolói szakma alapjait.

A háromhavi képzés első hónapja főként az elméleti alapok lefektetéséről szól majd, viszont a második és harmadik hónapban már élesben is kipróbálhatják a tanultakat a jelentkezők.

A vizsgát követően Romániában és külföldön egyaránt elismert diplomát kapnak a sikeresen teljesítők. A tanfolyam díja 1200 RON.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, azok akik megszerzik ezt a diplomát jellemzően könnyen álláshoz jutnak, kik külföldön helyezkednek, mások pedig itthon, kórházakban, idősek otthonában, bölcsődékben jutnak munkához.

A tanfolyamon való részvételhez a minimum 8. osztály meglétét igazoló diploma szükséges.

Bővebb információkért forduljanak személyesen a Vöröskereszt Szatmárnémeti, Vlad Ţepeş utca 3. szám alatti irodájának munkatársaihoz, de lehetőség van telefonon is érdeklődni: Szatmárnémetiben a 0261.770.244-es számon, míg Nagykárolyban a 0744606379-es számon juthatnak bővebb tájékoztatáshoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: