2019-08-07 13:30:41• hírek • Bede Emőke

Újabb rossz tréfa: azt hazudta egy 14 éves, mangaliai lány, hogy megerőszakolták

A caracali ügy által okozott feszültség közepette egyre több gyerek riasztja kamu vészhelyzetekkel a 112-es segélyhívót. Hétfőn egy fiú például azzal tréfálkozott, hogy egy csatornába zárták, kedden pedig egy 14 éves lány azt állította, hogy egy ismeretlen tettes megerőszakolta.

A mediafax.ro beszámolója szerint a hatóságokat egy 29 éves nő értesítette mondván, lányát egy ismeretlen férfi megerőszakolta, majd egy Mangalia közeli mezőn hagyta. A 112-re befutott hívás nyomán a helyszínre azonnal kivonult a rendőrség, és a vizsgálat első lépéseként anyja jelenlétében kihallgatták a lányt. Az "áldozat" alapos leírást adott támadójáról, annak autójáról, illetve azt a helyet is megjelölte, ahol a férfi elméletben magára hagyta. Amint a rendőrök pontról pontra elkezdték feltárni a történetet, a kamasz által elmondottak egyre-másra megdőltek, így rövidesen mindenki rájött, csak egy gyengén megkomponált meséről van szó.


A lányka lebukását követően beismerte, nem ért haza időben, és félt, hogy az édesanyja megdorgálja az indokolatlan késés miatt. Hogy a fejmosást elkerülje, barátai nyomására megpróbálta édesanyját átverni, de arra valamiért nem számított, hogy a szülő azonnal riasztja a hatóságokat is. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: