2019-03-08 06:18:59• hírek • Blikk.hu

Újabb részletek: így hozták haza Sas Józsefet

Bár a korábbi hírek szerint Sas József rosszul lett Thaiföldön, csütörtök reggel hazatért a humorista.

Egy légi betegszállításra szakosodott cég különrepülőjével érkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljához, ahonnan nem sokkal később egy szirénázó mentőautó távozott. A Samaritanus Mentőszolgálat Facebook-oldalán fotókkal számolt be az akcióról: „Ismét közös munka a Trustair Aviationnal! Népszerű művész földi szállításában segédkeztünk” – írták.

 

Úgy tudjuk, ez a művész Sas József volt, aki a Story és a Bors információi szerint rosszul lett az ázsiai államban, ahova pihenni és feltöltődni utazott a feleségével hetekkel ezelőtt. Értesüléseinket a légi szállítást végző cég is megerősítette.

 

„Sas József művész úr hazaszállítását egy piaci utasbiztosító megbízásából végezte a cégünk. A szállítás előkészítése után, március 7-én délelőtt szállt le a mentőrepülőgép a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A hosszú repülési idő ellenére a szállítás a terveknek megfelelően eseménymentesen zajlott” – állt a Trustair Aviation Blikk részére eljuttatott válaszában.

 

Információink szerint két hete még minden rendben volt, a család egyik barátja ugyanis Zsuzsanna-napon telefonon felköszöntötte Sas feleségét, és akkor a humoristával is tudott beszélni.

 

A történet folytatásáért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: