2018-06-04 05:43:30• hírek • Blikk.hu

Újabb részletek: ennyibe kerülhet Liptai Claudia esküvője

Egyre csak közeleg Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője, ami szinte garantáltan az év egyik legnagyobb bulija lesz.

Bár Claudia nem esett túlzásokba az esküvő szervezésekor, a 120 vendéget számláló lakodalom bizony költséges lesz majd. A Ripost információi szerint 6 millió forintra is rúghat a számla, hiszen tele lesz a hely magyar hírességekkel, akik nem csak enni és inni, de bulizni is szeretnek hajnalig.


Claudiának ez lesz az első igazi lakodalma, annak idején Gesztesi Károlyhoz egy meglepetés lakodalomban ment hozzá. Bár az esküvőről eddig alig szivárgott ki információ, de a lap megkereste a szervezőt, aki elmondta, mire kell számítiania annak, aki hasonló lagzit akar.


A szervező elmondta, ha ilyen budapesti kúriát szeretnénk, mint Liptaiék, akkor az vendégenként 30 ezer forintba kerül (ami körülbelül 450 lej), tehát hárommillió forintról (45.000 lej) indulnak. A vacsora fejenként 17 ezer forintra (kb. 250 lej) rúg, így ilyen árral kell kalkulálni, ha igényes, de nem hivalkodó falatokat akar az ember. A biztonsági szakemberek, a ceremóniamester, a zenekarok mind-mind komoly pénzekbe kerülhetnek, sőt, az esküvői torta is költséges lehet, bár ennél az esküvőnél ez pont nem okoz majd gondot, hiszen Pataki Ádám cukrászmester a vőlegény. Egy jobb fotós és videós csapat is elkérhet negyedmillió forintot (3.800 lej), így összességében minimum 6 millióval (90.000 lej) kell számolni egy ilyen kaliberű esküvőnél – írja a Ripost.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: