2018-01-20 12:52:31• hírek • Bede Emőke

Újabb részletek derültek ki a pénteki gyilkosságról

Mint arról portálunk is beszámolt, pénteken halálesethez riasztották a rendőröket. Az Unio stadion alatt található „lakásban” élő nő azonban nem természetes halált halt.

A helyszínre kiérkező rendőrök mellett a helyszínelők, majd az ügyész is megérkezett, hiszen az áldozat testét borító ütésnyomok arra engedtek következtetni, hogy a nő gyilkosság áldozata lett.
 

A rendőrség jelenleg a nő élettársát gyanúsítja, akivel az ominózus éjszakán együtt italozott az áldozat. Vélhetően összeszólalkoztak valamin, majd az ebből kialakult dulakodás közben szerzett a nő olyan súlyos fejsérüléseket, hogy életét vesztette.
 

A 45 éves gyanúsítottról új információk láttak napvilágot. Mint kiderült, nem először rontott egy embertársa életére: korábban nyolc év börtönre ítélték gyilkossági kísérlet miatt. A sajtó értesülései szerint M. R. még a szombati nap folyamán  megjelenik a törvényszék előtt, ahol kérelmezni fogják az előzetes letartóztatását.
 

A szomszédok elmondása szerint a pár nem is olyan régen költözött az Unio stadion alá, gyermekeik nem voltak, az italozás pedig mindennapos volt náluk.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: