2018-01-09 11:26:19• hírek • Bede Emőke

Újabb részletek derültek ki a benzinkúti rablásról FRISSÍTVE

A rabló biztosra ment, a pénztárgépből még az aprópénzt is elvitte.

Bár a tettes nem távozott túl sok pénzzel a Károlyi úti benzinkútról, a rendőrök mégis komoly nyomozást folytatnak annak érdekében, hogy mihamarabb a nyomára akadjanak. A sajtóhoz eljutott információk szerint nem a sötétben tapogatóznak a rend emberei, az elmúlt napokban több fontos adatra is szert tettek.
 

Úgy tűnik, a tettes ismerhette a benzinkút környékét, mivel nagyon jól tudta, hogy az épület hátsó részén nincsenek biztonsági kamerák, így észrevétlenül surranhat közelebb. Belépve a töltőállomás üzlethelyiségébe, egy lőfegyverrel – mely vélhetően játékpisztoly volt – megfenyegette az ott dolgozó két alkalmazottat, akiket végül könnygázzal fújt szembe. Valószínüleg ekkor markolta fel a pénztárgépben található összeget. A rabló biztosra ment, még az aprópénzt, illetve az 1 és 5 lejes bankjegyeket is magával vitte. A dolog érdekessége, hogy a maszkos férfi angolul szólt a pult mögött állókhoz, a rendőrség szerint ezt csak a nyomozók megtévesztése miatt tette.
 

Azonban ahogy a bűnözők nagy része, úgy mostani tettesünk is hibát vétett: a rablás során nem viselt kesztyűt. A sajtóhoz eljutott információk szerint a rendőrségnek sikerült DNS-mintát is begyűjtenie a helyszínen, ennek vizsgálata jelenleg is zajlik. Emellett a környék térfigyelő kameráinak felvételeit is átnézték a tettes után kutatva, az ebből származó eredményekről azonban egyelőre nem sokat árultak el. Annyi azonban bizonyos, hogy az ügyben már egy házkutatást is tartottak a rendőrök, de gyanúsítottat még nem állítottak elő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: