2017-07-03 15:37:07• hírek • Szatmár.ro

Újabb részletek a Sárközújlaknál történt halálos baleset kapcsán

Egyelőre nem tudni, hogy melyik autós hibájából történt a baleset.

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége által kiadott közlemény szerint 13.19-kor értesítették őket a balesetről, melyben két gépjármű ütközött össze. Azonnal elindult a helyszínre négy SMURD rohammentő és három mentőautó.

Egy Honda márkájú személygépjármű és egy Mercedes terepjáró ütközött – a baleset következtében pedig a személygépkocsiban utazó három sárközújlaki illetőségű személy azonnal életét vesztette. A tűzoltók már csak a holttesteket tudták kiemelni a roncsok közül. Szintén az autóban utazott egy 5 év körüli gyermek, akit a rohammentősök hosszan próbáltak újraéleszteni, de végül nem sikerült megmenteniük az életét.

A rendőrség sajtószóvivője, Raducu Silaghi a Szatmár.ro kérdésére válaszolva elmondta: a Mercedes városi terepjárót egy 21 éves szamosdarai illetőségű fiatalember vezette, aki megsérült a balesetben és jelenleg is kórházi ellátásra szorul.

A Honda személygépkocsit egy 35 év körüli, magyar állampolgárságú nő vezette, vele utazott még egy 43 éves nő, egy 18 éves fiú és egy 5 éves gyermek. Mindannyian életüket vesztették.

A Szatmár.ro információi szerint a 43 és a 35 éves nők testvérek voltak, sárközújlaki illetőségűek, illetve onnan elszármazottak. Az autóban gyermekeikkel utaztak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: