2006-06-29 16:36:47• hírek • Noemi Brigitta Boros

Újabb rém Belgiumban?

 Egy szennyvízcsatornában találták meg a több mint két hete eltűnt két kislány holttestét.

Tíz év telt el azóta, hogy Marc Dutroux - aki azóta életfogytiglani börtönbüntetését tölti - több kislányt elrabolt, megerőszakolt, majd megölt, Belgium újból sokkhatás alá került. Megtalálták a 10 éves Nathalie és a 7 éves Stacy holttestét.

A két kislány több mint két hete tűnt el, június 9-én, amikor Liege egyik külvárosában a kislányok annak a vendéglőnek a közvetlen közelében játszottak, ahol szüleik üldögéltek, de ők hazainduláskor már nem találták a gyerekeket.

Az eltűnést követően azonnal megindult a kutatás a gyermekek után, hetekig sikertelenül, míg végül június 28-án, szerdán megtalálták a kislányok holttestét mindössze pár száz méterre az eltűnés helyszínétől, a vasúti sínek melletti beton szennyvízelvezető csatornában. A baleset kizárt, hiszen a zárt csatornába nem lehet véletlenül beleesni. Az orvosszakértői vizsgálat folyamatban van.

A rendőrség gyanusítottja a 38 éves marokkói Abdellah Ait Oud, aki a környéken lakik és már többször elítélték pedofil bűntettekért. A 38 éves férfi, aki a kislányok eltűnését követően szintén eltűnt két napra, ártatlannak vallja magát, és egyelőre semmilyen bizonyíték nincs ellene, viszont az alibije nem támadhatatlan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: