2015-06-08 12:47:56• hírek • Szatmár.ro

Újabb öt jegyet sorsolunk ki a humorestre

Újabb esélyt kapsz arra, hogy jegyet nyerj a Szomszédnéni Produkciós Iroda és barátaiknak humorestjére.

Nem kell szomorkodnod, hogy nem nyertél az elmúlt héten megrendezett nyereményjátékunkon, hiszen most újabb öt egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a Szomszédnéni Produkciós Iroda és barátaiknak közös fellépésére.

Június 12-14-én rendezi a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés a Szatmári Ifjúsági Napokat. Ennek részeként június 12-én 19 órától humorestet tartanak a filharmónia előadótermében. Az esten fel fog lépni a Szomszédnéni Produkciós Iroda, valamint Kun Zsolt és György Botond.

A humorestre a belépők már megvásárolhatók a MIK székhelyén (az RMDSZ székházban, Rákóczi/Mihai Viteazu utca, 10. szám), hétköznaponként 9 és 16 óra között, 15 lejes áron. A jegyek az előadás napján is kaphatók lesznek a helyszínen, 20 lejért!

A most nyereményjátékon tehát öt darab egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a humorestre. Válaszolj a következő kérdésre: Hol tartják a humor-estet? A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro emailcímre várjuk június 11-én délig. A levélben mindenképp szerepeljen a neved és a telefonszámod is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: