2020-05-30 08:23:47• hírek • közlemény

Újabb online versenyt szerveznek a gyerekeknek Nagykárolyban

Fotó: Virág Botond
Fotó: Virág Botond

A Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ a Gyermeknap, illetve a gyermekek hónapja alkalmával újabb online versenyt szervez a gyermekek számára.

A Mini idegenvezetés elnevezésű verseny célja a legeredetibb idegenvezető felfedezése a virtuális térben. A versenyre 5-15 év közötti gyerekek nevezhetnek be, három korcsoporton belül: 5-8 év, 9-12 év, illetve 13-15 év. A versenyre maximum 3 perces videóbejátszással lehet jelentkezni, amely nagykárolyi vagy környékbeli turisztikai látványosságot mutat be, történelmi oldalát ismertetve, illetve többé-kevésbé ismert, a helyhez kapcsolódó legendákat, érdekességeket. A videóanyagokat a következő címre lehet küldeni: castelul.karolyi@gmail.com.


A beküldött videóanyagokat a nagykárolyi Károlyi-kastély Facebook-oldalán lehet majd megtekinteni. Minden korcsoportban három helyezett lesz az elért szavazatok függvényében, a díjazottak diplomát, reklámanyagot, könyvet nyernek.


A verseny 2020. június 2-20. között zajlik. Kérjük a szülőket, hogy a videóanyag mellé csatolják a gyermek nevét és életkorát. A szülők, illetve a gyámok beleegyezésüket adják a versenyző nevének, illetve a beküldött videóanyag közzétételéhez a fent említett oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: