2014-08-28 17:03:42• hírek • Szatmár.ro

Újabb nyilvános tévéfelvételt tart a Zenés Barátságok

Október 3-án számos mulatós sztár lép fel a Venetia étteremben megtartott tévéfelvételen.

Hónapok óta nem volt mulatós buli Szatmárnámetiben, most azonban mindent be lehet majd pótolni: október 3-án 18 órától ugyanis nyilvános tévéfelvételt tart a Szatmárnémeti TV1-en (TV1 Satu Mare) futó nagy sikerű magyar zenés műsor, a Zenés Barátságok.

A közkedvelt Bertici Fivérek formáció által vezetett műsor következő adásaiban leadott koncertrészleteket fogják felvenni ez alkalommal a szatmárnémeti Venezia étteremben, amely a Golescu Híd lábánál, a Poiana Codrului vendéglő alatt található.

A felvételen magyarországi és helyi zenekarok lépnek fel - mondhatjuk, a mulatós társadalom krémje itt lesz október 3-án Szatmárnémetiben. A fellépők között van Tilinger "Házibuli" Attila, Josh és Lakatos Yvette, Sihell Ferry, Fekete Dávid, Polgár Peti, Tolnai András, az Insect paródiazenekar, a Bertici Fivérek, a Magic of Music, a Florian Acustic, Csorvási Szabi és a Party Mistral.

Mivel a helyek száma korlátozott, így érdemes már most beszerezni a jegyeket a fantasztikusnak ígérkező bulira. Egy belépő ára 30 lej, az árban pedig benne foglaltatik egy pohár pezsgő is.

Jegyeket a Dana Kereskedelmi Központban, a Netmusic hangszerboltban lehet megvásárolni, a 17-es lakótelepen, az Independentei utcában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: