2012-03-13 15:10:46• hírek • szatmar.ro

Újabb nyeremények várnak a babákra és a mamákra

Újabb nyeremények várnak a babákra és a mamákra a Baba-mama szépségversenyünkön, hiszen a Baby Trend jóvoltából immár a verseny 4-10. helyezettjei is értékes díjban részesülnek.

Még javában zajlik a Szatmár.ro Baba-mama szépségversenye. Bár már nagyon sok szavazat érkezett, a szavazásnak még közel sincs vége!

Azt eddig is tudni lehetett, hogy az első három helyezett értékes nyereményekkel gazdagodhat, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel azok a baba-mama párosok is nyereményben részesülnek, akik a negyedik - tizedik helyek egyikén végeznek. A Baby Trend baba- és gyerekbolt jóvoltából ugyanis egy-egy 100 lejes vásárlási utalványt nyerhetnek, amit a Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga sugárút 218 szám alatti üzletükben válthatnak be.

A szavazás március 21-e 15 óráig zajlik, így még bőven van idő szavazni a legtutibb baba-mama párosokra.

Az első helyezett baba-mama páros egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, amelyen a baba helye is biztosított. A mama 3 hónapos VIP bérletet nyer a Primagymjóvoltából, valamint egy 300 lejes vásárlási utalványt, amit a Baby Trendnél vásárolhat majd le. AWrapmama's Shop internetes webáruházfelajánlott ajándéka, egy 120 lej értékű Hoppediz hosszú ujjú hálózsák is a győztes pár jutalma lesz.

A második helyen
végző páros szintén egy kétszemélyes hétvégét nyer a Családi Wellness Hotel Gyulában****, a baba helye ebben az esetben is biztosított. A mama egy 2 hónapos Aerobik és fitness bérletnek örülhet a Primagym jóvoltából, a baba pedig annak a 60 lej értékű Tikki puha talpú cipőnek, amelyet a Wrapmama's Shop ajánlott fel.

A harmadik legtöbb szavazatot begyűjtő baba-mama páros jutalma a kétszemélyes, a Családi Wellness Hotel Gyulában**** eltöltött hétvége mellett egy egy hónapos fitnesz-bérlet lesz a Primagym jóvoltából, illetve a Wrapmama's Shop Bambu márkájú, bio bambusz baba-evőeszköz készlete (2 villa, 2 kanál) 40 lej értékben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: